3a divisió FEF

Josu Currais, un reforç de luxe

3a divisió. El Peralada tanca el fitxatge del polivalent futbolista de Castelló, que torna a l’Empordà després de sis anys voltant pel món

El Peralada ha tancat el fitxatge de Josu Currais per a les tres temporades vinents. Era un secret de domini públic, perquè fa setmanes que el de Castelló d’Empúries és un més de la plantilla xampanyera en els entrenaments i fins i tot s’ha desplaçat amb la resta de companys en més d’un partit a domicili. El que ha provocat la demora és que el polivalent futbolista de 26 anys no podrà jugar amb el Peralada fins al gener, perquè arriba procedent del Lahti de la primera divisió finlandesa, amb qui tenia fitxa de professional, i el club xampanyer haurà d’esperar al canvi d’any per poder inscriure’l. Per tant, Josu no podrà debutar fins al primer cap de setmana del 2020, però serà en un partit molt especial perquè el Peralada visitarà el Figueres.

Amb el fitxatge de Josu Currais el Peralada incorpora un altre jugador amb experiència per aportar un salt de qualitat a la plantilla. A més, tot i haver jugat la major part de la seva carrera de lateral –els xampanyers només tenen un lateral pur a cada banda–, Josu pot jugar perfectament en posicions més avançades per afegir talent, desequilibri i fins i tot gol a l’equip de Carbó.

Per a Josu el fitxatge pel Peralada suposa el retorn a l’Empordà després de sis anys, des que va deixar la Jonquera amb 20 anys per jugar al Seinäjoen finlandès, amb qui va aconseguir l’ascens a primera. A Finlàndia hi va jugar dos anys i després no ha parat de moure’s. El Gornik polonès, el Kerala Blasters indi i el Wilmington Hammerheads i el Cincinnati dels Estats Units han estat les seves experiències més exòtiques. Enmig d’aquestes voltes pel món, Josu va jugar a segona B amb l’Extremadura en la segona volta del curs 2016/17 i el passat el va començar amb el Llagostera a tercera, tot i que només va jugar la primera jornada –i va marcar– abans de passar al filial i veure’s obligat a buscar una sortida, que va trobar al Lahti finlandès, on ha jugat 27 partits i ha marcat set gols el 2019.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)