2a divisió FEF

Records llagosterencs

Trobada. L’Olot té en la seva plantilla cinc jugadors amb passat al Llagostera, tot i que només quatre d’ells estaran a disposició del tècnic Raúl Garrido de cara al duel gironí de dissabte

En gairebé tots els duels gironins que es disputen en categories competitives com la segona B, sempre hi ha retrobaments entre futbolistes que han defensat la samarreta del club al qual s’enfronten. El municipal de Llagostera serà l’escenari del primer duel gironí del curs en el bronze entre l’equip llagosterenc i l’Olot, un equip que té fins a cinc jugadors amb passat al club presidit per Isabel Tarragó i dirigit des de la banqueta per Oriol Alsina. Jordi Masó, Eloi Amagat, Albert Vivancos i Natalio Lorenzo, a més de Roger Barnils, que no jugarà per culpa d’una lesió greu als lligaments del genoll, es retrobaran amb un dels seus exequips.

Per a Jordi Masó, tota una institució al Llagostera, el partit serà d’allò més especial, ja que es va perdre el matx de fa dues temporades per culpa d’una sanció, en l’única ocasió en què ha pogut retrobar-se amb un club que ha defensat en 193 ocasions, comptant-hi els partits de segona B (119), promoció a segona A (6), segona A (58) i copa (10), repartits en sis campanyes (entre la 2011/12 i la 2016/17). El de Fontcoberta, a més, va ser important en el curs del títol de segona B i l’ascens a segona (2013/14).

Eloi Amagat i el Llagostera també tenen una relació especial, tot i que han passat diversos anys des que van separar els seus camins. El gironí va jugar amb els llagosterencs entre els cursos 2009/10 i 2011/12 i va pujar de tercera al bronze. Eloi va fer grans actuacions amb els d’Alsina i es va guanyar el retorn al Girona, equip en què es va formar i en què va arribar a pujar a primera i debutar-hi la temporada 2017/18 –amb el Llagostera el mig va disputar 97 partits (57 a tercera, dos de promoció a segona B, 35 de segona B i tres de copa).

En un context diferent

Vivi, Natalio i Barnils són els altres exjugadors del Llagostera que pertanyen a la plantilla de l’Olot que van viure la seva etapa amb els gironins d’una manera diferent. Els dos primers, s’hi enfrontaran al municipal, un camp on no jugaven en la seva època al club llagosterenc, instal·lat a l’estadi Palamós-Costa Brava en els seus dos cursos a plata i el primer després del descens al bronze. Natalio va arribar en la segona volta del curs 2015/16 i, tot i fer set dianes en dinou partits i intentar revifar l’equip, no va poder evitar el descens de segona A. El curs següent, Vivi va fitxar pels gironins a segona B i es va convertir en un jugador important a la medul·lar amb 22 partits i un gol.

Barnils, amb un paper secundari i amb fitxa sub-23, va acumular 20 partits amb el Llagostera en dues temporades i, fins i tot, va arribar a debutar a segona A abans de marxar cedit al Sevilla Atlètic. De baixa, es perdrà la retrobada.

Del 2011 al 2017
Jordi Masó
PARTITS
193
GOL
1
TARGETES GROGUES
51
TARGETES VERMELLES
4
Del 2009 al 2012
Eloi Amagat
PARTITS
97
GOLS
21
TARGETES GROGUES
15
TARGETES VERMELLES
3
Temporada 2016/17
A. Vivancos
PARTITS
22
GOLS
1
TARGETES GROGUES
3
TARGETES VERMELLES
0
Del 2013 al 2015
R. Barnils
PARTITS
20
GOLS
0
TARGETES GROGUES
3
TARGETES VERMELLES
1
Temporada 2015/16
Natalio
PARTITS
19
GOLS
7
TARGETES GROGUES
4
TARGETES VERMELLES
0
Patrocini

Bigas i Yeray, els ex Olot al Llagostera

En la plantilla del Llagostera només hi ha dos futbolistes amb passat a l’Olot i els dos, per una cosa o per una altra, tenen molt poc protagonisme en l’equip gironí. De fet, David Bigas es va trencar els lligaments encreuats del genoll durant el partit contra l’Ebre del 2 de novembre. El lateral de Peralada era indiscutible en els esquemes d’Oriol Alsina, però la lesió l’apartarà dels terrenys de joc fins la campanya vinent. Pel que fa a Yeray Sabariego, que, com Bigas, va fitxar pel Llagostera durant el curs passat amb els llagosterencs a tercera, va iniciar el curs jugant de central –dues titularitats en les dues primeres jornades–, però en els catorze partits següents ha acumulat 14 minuts en els dos partits que ha disputat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)