2a divisió A

“Competir bé vol dir adaptar-se al context”

Raúl Garrido. Entrenador de l’Olot

El tècnic valencià de l’Olot afronta el partit d’avui conscient que el primer que han de fer és superar l’handicap que suposa el terreny de joc. “No és el mateix jugar a Olot que a Llagostera, el nostre creixement s’ha basat en el fet de saber-nos adaptar arreu. La diferència amb altres anys és que l’equip sap competir millor i això vol dir adaptar-se al context”, destaca Raúl Garrido abans del duel d’avui, que destaca alguns aspectes que poden ser determinants: “Hem d’intentar ser com més verticals millor dins del que ens permeti el Llagostera quan toqui ser-ho per poder jugar molt a camp contrari, cosa que dificultarà les seves possibilitats. El camp és el que és, però mirarem que la nostra identitat hi sigui present”.

Un dels objectius és aixecar-se de la derrota contra l’Oriola. “Venim tocats per la derrota, però ens ha ensenyat com afrontar aquest partit”, diu Garrido, que destaca la dificultat del duel: “El Llagostera té una idea molt clara en què els jugadors creuen fins al final i que desenvolupen molt bé.”

AIXECAR-SE

“Venim tocats per la derrota, però ens ha ensenyat com afrontar aquest partit”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)