2a divisió FEF

Sascha dona el triomf al Llagostera al 93’ contra un Olot amb nou (1-0)

2a divisió B. El davanter decideix el duel en l’afegit a favor dels locals segons després de l’expulsió de Comas, que s’ha afegit a la de Xumetra en la primera part

El Llagostera ha aconseguit una altra victòria èpica al municipal gràcies a un gol de Sascha en el 93’ uns segons després que l’Olot es quedés amb nou per una expulsió rigorosa de Comas. A més, els olotins havien resistit amb molt de mèrit tot i haver de jugar amb deu des de la primera part per l’expulsió de Xumetra

La primera part ha tingut el guió esperat, amb el Llagostera buscant el joc directe i l’Olot sortint des del darrere. Els dos equips, però han contrarestat a la perfecció les intencions del rival i han convertit la primera part en un combat nul on l’ocasió més clara l’han tingut els locals amb una falta molt a prop de l’àrea que Viale ha executat amb potència però ha sortit desviada molt a prop del pal. Abans del descans, però, ha arribat l’expulsió de Xumetra per una dura entrada sobre Nahuel que ha capgirat una mica el partit.

L’Olot, revolucionat per l’expulsió, ha començat amb força la segona part però el Llagostera ha reaccionat ràpid. Durant uns minuts els locals han aprofitat la superioritat numèrica per tancar els olotins a la seva àrea i començar a posar centrades sense parar que no han acabat amb cap ocasió clara tot i el perill constant. A poc a poc el partit s’ha calmat i no ha passat res fins l’afegit, quan primer els olotins han demanat un penal sobre Kilian, després l’àrbitre ha expulsat i Comas i en la jugada següent Sascha ha aprofitat una pilota morta per engaltar un potent xut que ha donat la victòria als locals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)