1a femenina

El Barça passa per sobre del renovat Espanyol

1a divisió femenina. L’equip blanc-i-blau millora en les tasques defensives però no en fa prou per competir contra el líder de la lliga

espanyol 0 barcelona 4

ESPANYOL:Mimi, Soldevila, Inés, Torrodà (Paloma, 46’), Baudet, Letti, Del Estal (Cruz, 60’), Julve (Brenda, 46’ (Xenia, 87’)), Dulce, Débora i Alvarado.BARCELONA:Paños, María León, Hermoso, Marta, Mariona, Hamraoui (Alexia, 63’), Patri, Aitana (Losada, 78’), Graham (Martens, 75’), Pereira, Falcón (Melanie, 17’).GOLS:0-1 (32’) Jenni Hermoso. 0-2 (43’) Jenni Hermoso. 0-3 (84’) Marta Torrejón. 0-4 (93’) Vicky Losada.ÀRBITRE:Martínez Madrona.T.G.:a les blaugrana Melanie i Hamraoui.

El debut de Ferrón a la banqueta de l’Espanyol no ha servit per canviar la dinàmica de resultats de l’Espanyol, que continua cuer després de la visita del líder a la ciutat esportiva Dani Jarque. El Barça, que continua desfermat cap al títol, va golejar tot i la millora defensiva de l’equip blanc-i-blau.

Les primeres accions de perill de l’Espanyol van ser un miratge perquè el Barça, en la seva tònica habitual, va decidir anar a l’atac des dels primers instants. Les locals es van defensar com van poder i van encaixar el primer gol en una acció de Jennifer Hermoso després d’una centrada de Graham. A partir d’aquí, el Barça va sentir-se més còmode i va aconseguir ampliar l’avantatge amb un altre gol d’Hermoso.

En el segon temps, l’Espanyol va intensificar la seva feina defensiva i va aconseguir collar ofensivament les blaugrana malgrat no disposar de cap ocasió a la porteria rival. Ja en el tram final, amb l’equip local molt afectat físicament, Torrejón i Losada van ampliar l’avantatge fins a establir la golejada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)