3a divisió FEF

El Peralada trenca la ratxa del Granollers

Empat a domicili. El conjunt xampanyer empata al feu dels vallesans, que veuen finalitzada una sèrie de 4 victòries seguides

GRANOLLERS 0 PERALADA 0

GRANOLLERS:Sergio Fernández, Sergi Besonies, Zamorano, Max, Pujol, Gual (Fortuny, 63’), Morales, Ñito, Garzón (Castillo, 75’), Darbra (Muñoz, 87’) i Ruiz.PERALADA:Aroca, Carles Puig, Romero, Iván, Bertomeu, Ferrón (Pep Piany, 80’), Ritxi, Jorge Torres, Guillem, Medina (Ortiz, 72’) i Sergio Álvarez (Pimentel, 58’).GOLS:Cap.ÀRBITRE:Acevedo Dudley.T.G.:A Zamorano i Garzón, dels locals, i a Ivan, Ritxi, Pep Piany, Bertomeu i Canal, dels visitants.T.V.:Doble amonestació a Morales (89’), dels locals.

El Peralada va assolir un empat (0-0) de mèrit al feu del Granollers, en un partit en què no van haver-hi gols, sí ocasions, i amb què el conjunt que dirigeix Albert Carbó va acabar amb la bona ratxa dels del Vallès Oriental. I és que l’equip granollerí encadenava quatre triomfs –inclòs el que va aconseguir sense jugar contra el Reus–, una bona sèrie que els xampanyers van trencar, ahir, en un enfrontament en què els va tocar remar, sobretot en el primer temps, per aturar l’aclaparador inici dels locals. Passat el temporal, el duel es va equilibrar, amb fases, moments i ocasions per a tots dos conjunts, però cap dels dos va estar fi, va fallar la punteria i el marcador no es va alterar. Malgrat tot, bon punt per als de l’Alt Empordà, que només han perdut un partit dels últims cinc disputats, amb dues victòries, dos empats i una derrota.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)