2a divisió FEF

Hiroki, amb un doblet, lidera la remuntada del Barça

2a divisió B. Els blaugrana es desfermen després d’encaixar el gol de Monreal

barcelona b 3 la nucIa 1

BARCELONA B:Iñaki Peña, Mingueza, Guillem (Abel Ruiz, 87’), Riqui Puig, Álex Collado, Monchu, Hiroki, Araujo, Jandro (Reis, 74’), Akieme i Konrad (Morer, 70’).LA NUCIA:Fornés, Ortiz, Neftali, Julen, Hermosa, Juanan (Juanjo, 80’), Fran Moreno, Morgado, Sergi (Cabezas, 55’), Agüero, Titi (Fofo, 50’).GOLS:0-1 (35’) Monreal. 1-1 (37’) Hiroki. 2-1 (54’) Hiroki. 3-1 (59’) Collado.ÀRBITRE:Baigés Donés.T.G.:Als blaugrana Morer, Riqui Puig i als visitants Monreal, Ortiz, Hermosa, Cabezas.Assistència:2.034 espectadors a l’estadi Johan Cruyff.COMENTARI:El Barcelona B continua en el camí cap a la zona de promoció d’ascens després de guanyar un rival de la zona mitjana, La Nucia. El conjunt de García Pimienta es va aliar amb Hiroki Abe, que va anotar un doblet per encarrilar una remuntada que Collado va rematar. El guió de l’inici del partit va ser l’habitual per al conjunt blaugrana, amb diverses aproximacions però sense encert de cara a porteria, i Konrad va enviar una pilota al pal. Monreal, en l’única aproximació clara del rival, va anotar el gol, però els blaugrana van reaccionar de la mà de Hiroki amb un xut des de la frontal. El japonès, només sortir del descans, va anotar el doblet definint en una passada a l’espai i, cinc minuts després, Collado va deixar encarrilat el partit aprofitant-se d’una errada defensiva dels visitants.