Territorial

L’objectiu comú d’acabar bé l’any

1a catalana. El duel la Jonquera-Girona B d’avui, el plat fort de l’última jornada del 2019

Els sis equips gironins de primera catalana afronten a partir d’avui l’última jornada de l’any, la quinzena del campionat. El duel gironí entre la Jonquera i el Girona B serà el plat fort precisament avui, en l’únic partit avançat. Els de l’Alt Empordà lluiten per buscar la regularitat que els mantingui fora de les posicions de descens que volen evitar sí o sí, mentre que el filial del Girona vol allargar la bona dinàmica de resultats i d’imbatibilitat a la seva porteria per continuar en la posició més alta de la classificació.

Els fronterers, que encara no han empatat cap partit –cinc victòries i vuit derrotes–, saben que hauran de mostrar la seva millor versió si volen fer mal a un Girona B sòlid que encadena 908 minuts sense encaixar ni una sola diana (des de la tercera jornada, contra el Parets, el 22 de setembre). Els de Mario Fernández intentaran que la diferència de pressupostos i qualitat de plantilla es noti el menys possible per tenir possibilitats d’esgarrapar algun punt, una proesa que només ha aconseguit la FE Grama.

La resta d’equips gironins s’hi posaran demà. El Llagostera B visitarà el Sabadell Nord (11.30 h), el Palamós rebrà el Tona (12 h) per mirar de trencar la ratxa de tres derrotes consecutives, l’Escala rebrà l’EF Guineueta (16 h) i el Lloret es desplaçarà fins a Manlleu per jugar contra els osonencs i intentar encadenar el tercer triomf seguit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)