Territorial

El Nàstic elimina l’Olot en la pròrroga (3-1)

Copa. Els olotins han eixugat una diana inicial de Javi Márquez però Amang, amb dues dianes en la pròrroga, ha certificat l’eliminació de l’equip dirigit per Raúl Garrido

L’Olot ha quedat eliminat de la copa després de perdre 3-1 al Nou Estadi de Tarragona. Els olotins, que gràcies a Carles Mas han empatat un gol inicial de Javi Márquez, han encaixat el 2-1 i el 3-1 definitiu en la pròrroga. Amang ha fet un xutàs a dins de l’àrea i ha superat Vito en el 111 i en una contra, ja amb els olotins a la desesperada ha sentenciat a la contra (119’). Els de la Garrotxa no estaran doncs en el sorteig de la segona eliminatòria d’avui de la copa.

L’Olot ha dominat la majoria de les fases del partit però en la primera arribada del Nàstic ha vist com Javi Márquez avançava els grana en el marcador. L’exjugador de l’Espanyol ha engaltat un xut des de la llarga distància que ha sorprès Marc Vito (16’). El gol no ha enfonsat als de Raúl Garrido, que han insistit, sobretot a través de la pilota aturada. De fet, després d’un corner executat per Eloi Amagat, Carles Mas ha pogut rematar creuat amb el cap empatant de nou l’enfrontament (31’).

Sense riscos, les ocasions han estat escasses en l’últim quart d’hora del primer temps i el marcador no s’ha mogut, tot i que Goldar ha batut de nou Vito, però el col·legiat ha anul·lat la diana per fora de joc.

En la segona part, el local Roger Brugué ha posat a prova a Vito (49’) i Kilian no ha pogut rematar una bona centrada de Chavarría (56’), en les millors arribades dels dos equips en els primers compassos. En el tram final, el Nàstic ha pressionat de valent i Roger Brugué ha topat amb el travesser (85’) i Bonilla amb un excel·lent Vito (92’).

En la pròrroga, el conjunt grana ha estat superior però l’Olot s’ha defensat molt bé dels atacs, sobretot centrades, dels tarragonins. Amang, que acabava de sortir al camp, ha fet el 2-1 després de treure’s de la màniga un golàs per l’escaire en el 111.

L’Olot ho ha intentat fins el final però Amang ha sentenciat el matx en l’últim minut de la pròrroga en una contra amb els garrotxins a la desesperada.