2a divisió A

Milla Alvendiz, el col·legiat del partit a Vallecas

Àrbitre. L’andalús dirigirà per segona vegada els gironins després del 0-0 contra l’Alcorcón

El duel de la primera jornada de la segona volta entre el Rayo Vallecano i el Girona a l’estadi de Vallecas ja té àrbitre assignat. Serà l’andalús Luis Mario Milla Alvendiz, que ja va dirigir el partit dels gironins a Montilivi contra l’Alcorcón, en el que va ser l’únic partit de Juan Carlos Moreno a la banqueta. Aquell duel és l’únic partit que el col·legiat ha xiulat al Girona, i és que va ascendir a 2a A just la temporada en què els gironins s’estrenaven a l’elit. El partit contra l’Alcorcón va acabar amb empat a zero, tot i que Milla Alvendiz va assenyalar un penal en el temps afegit que va fallar Stuani.

L’àrbitre centrarà més que mai l’atenció, perquè serà el primer partit a Vallecas després del duel contra l’Albacete, que es va suspendre al descans pels insults al visitant Roman Zozulia. Si es repeteix una situació similar s’haurà de veure quines mesures decideix prendre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)