2a divisió FEF

Territori per conquerir

El desig. L’Olot visita l’Andorra amb la possibilitat de fer la millor primera volta de la seva història en la categoria i acostar-se a cotes més elevades

L’Olot es desplaça fins al Principat d’Andorra per tancar la primera volta del campionat amb les aspiracions intactes. Els de la Garrotxa podrien aconseguir la millor primera volta de la seva història a segona B si aconsegueixen batre un Andorra que s’ha convertit en una de les revelacions i un ferm candidat a lluitar per les posicions de play-off d’ascens. Els futbolistes dirigits per Raúl Garrido podrien enfilar-se doncs fins als 28 punts, superant en un punt la primera volta del curs passat (27) i, de retruc, esgarrapar tres punts d’or a l’actual quart classificat. “És una motivació extra i una oportunitat magnífica per consolidar tot el treball i ser capaços de fer aquest pas buscat. M’imagino un partit disputat i igualat en un escenari diferent de la resta on hem jugat. Ens hem d’adaptar, hem de ser conscients que la competició torna i amb la dificultat afegida de les condicions meteorològiques ja que la gespa estarà glaçada”, analitza el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido.

El mèrit de l’Andorra

Si bé des de fa poc més d’un any ha rebut la injecció de capital extern a través de l’empresa Kosmos, presidida pel jugador del Barça Gerard Piqué, sota el guiatge de Gabri García, exjugador del conjunt blaugrana, va haver de conjuntar una plantilla exprés després de comprar la plaça que va deixar vacant el juliol passat el Reus. “Evidentment que l’Andorra té un gran mèrit. Tenen la injecció de diners que facilita poder fer els passos que han fet, però s’han de fer, tot i ser un model molt diferent del nostre. I ho han aconseguit a través d’una idea atractiva. Si són quarts ho mereixen segur, però nosaltres tenim l’ambició d’estar on ells estan i això ens ha de moure per intentar guanyar el partit”, diu el valencià, respectuós amb l’estil del rival. “Són valents i tots els jugadors saben el que han de fer en cada moment”, sentencia Garrido, que no podrà disposar d’Albert Blázquez i de Carles Mas, que es va fer una microruptura en l’últim partit de l’any. Natalio i Joel van quedar fora de la llista de convocats per decisió tècnica.

8 Partits guanyats 6

7 Partits empatats 7

3 Partits perduts 5

25 Gols a favor 15

18 Gols en contra 11

LA PRÈVIA

L’Andorra té el seu mèrit ja que, tot i tenir una injecció molt important de diners, aplica un proposta valenta i els està funcionant bé
Tenim l’ambició d’estar on ells estan [quarts] i això ens ha de moure per intentar guanyar
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)