2a divisió FEF

Exigència per estrenar l’any

A l’alça. El Llagostera rep la visita del Badalona (12 h) conscient que, tot i estar a la zona baixa, es trobarà un rival duríssim que abans de les vacances va encadenar quatre victòries

La classificació sovint diu moltes coses, però a vegades pot resultar més enganyosa que res, i això el Llagostera ho sap. Els d’Oriol Alsina hauran d’estrenar el 2020 rebent la visita del Badalona en el darrer partit de la primera volta i, veient els badalonins en la setzena posició, la teoria diria que no ha de ser un dels partits més complicats. La realitat, però, és ben diferent, ja que després d’un inici de temporada nefast, el Badalona va encadenar tres victòries en la lliga abans de marxar de vacances i, per si no n’hi havia prou, va ser capaç de superar tot un Oviedo en la copa. “Viuen el millor moment de la temporada, a un nivell que només supera l’Espanyol B. Des de l’arribada de Manolo González, era d’esperar que tot els aniria millor, perquè és un gran entrenador i sempre és una garantia d’èxit”, destaca el tècnic Oriol Alsina, conscient que serà un partit de màxima exigència: “No ens agafaran desprevinguts perquè ens ho prenem com si ens trobéssim un equip de la zona alta de la classificació, així que si no estem al màxim nivell no tindrem res a fer perquè és un equip que ara mateix aprofita les ocasions de gol que té i en concedeix molt poques.”

La concentració, doncs, haurà de ser màxima per mirar de començar el 2020 amb una alegria en un partit que Alsina considera “un dels més difícils que queda per jugar al municipal”. “Del porter no en descobrirem res, els tres centrals són de màxim nivell, el mig del camp té capacitat de sacrifici i d’organitzar bé el joc... Tot l’equip té un nivell molt alt i a més estan ben treballats, i és que tant poden jugar per terra com buscar transicions ràpides o el joc directe”, analitza el tècnic llagosterenc, que considera clau veure en quin estat han tornat els dos equips de les vacances: “En aquests primers partits de l’any acostuma a ser determinant qui hagi tornat mentalment abans de les vacances. En el nostre cas ens hem entrenat bé durant tota la setmana, i segurament prefereixes que una aturada et vingui després d’una derrota per poder desconnectar uns dies i recuperar de nou la mentalitat”, destaca Alsina, que no podrà comptar amb Juvanteny i Cortés, sancionats, ni amb els lesionats Santaló, Pitu, Maymí i Bigas.

7 Partits guanyats 5

6 Partits empatats 4

5 Partits perduts 9

21 Gols a favor 12

19 Gols en contra 20

És un equip d’un nivell molt alt, molt complet, i que està ben treballat en tots els aspectes del joc
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
El Badalona no ens pot agafar desprevinguts perquè ens ho prenem com si ens trobéssim un equip de la zona alta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)