2a divisió FEF

L’Olot cau a Andorra (1-0)

2a divisió B. Els garrotxins no han pogut aturar a una de les revelacions de la primera volta, que ha aprofitat el gol de Moha Keita en l’afegit de la primera per vèncer. En el 5, Kilian havia desaprofitat un u contra u davant de Ratti

L’Olot ha perdut per la mínima en la seva visita al Prades de Moles contra l’Andorra (1-0). Els garrotxins s’han pogut avançar en una immillorable ocasió de Kilian (5’), però els andorrans, millors en línies generals, han aprofitat molt bé una de les seves arribades per avançar-se gràcies a un xut al pal curt de l’ex del Peralada Moha Keita (45’+2).

El partit ha començat igualat però amb un ritme prou alt com perquè els dos equips gaudissin d’arribades. L’Olot ha tingut un contratemps important amb la lesió d’Arnau Comas en el minut 4, que ha hagut de deixar el terreny de joc. En el 5, Kilian Grant ha gaudit de la millor ocasió garrotxina en tot el partit quan ha pispat la cartera a un defensor andorrà, ha encarat a Ratti, però el porter li ha endevinat la intenció i ha refusat el xut amb el peu.

L’Andorra ha intentat fer mal a l’Olot a través del joc per les bandes amb Moussa i Moha Keita, els seus futbolistes més verticals però, de nou, la solidaritat i el treball defensiu dels de Raúl Garrido ha estat brillant fins que en el temps afegit del primer acta Moha Keita ha recollit una centrada al segon pal per fer-se un espai i xutar ajustat al pal curt (45’+2).

En l’inici de la segona part, l’Olot ha deixat enrere el 3-4-2-1 per passar a un 4-3-3 i buscar sorprendre el rival. Tot i això, Pol Ballesté ha hagut d’evitar el 2-0 de Moussa amb un rematada amb rosca des del vèrtex de l’àrea (56’). Aquesta jugada ha confirmat la superioritat de l’Andorra, que ha generat sempre més sensació de perill a l’àrea rival.

L’Olot no ha trobat la fórmula per fer mal al conjunt tricolor i ha acabat claudicant en l’últim partit de la primera volta, que el deixa amb 25 punts amb un marge de set respecte el descens directe i ja a vuit punts del play-off d’ascens.