2a divisió FEF

Refredats a Andorra

2a divisió B. Els olotins s’allunyen del ‘play-off’ en perdre en un partit gris. Van perdonar l’ocasió més clara al començament i van encaixar el gol en l’últim minut de la primera part

andorra 1 olot 0

ANDORRA:Nico Ratti; Loureiro, Javi Martos (Adrià Vilanova, 89’), Gaffoor, Jilmar; Rovirola, Rai Marchán, Bové (Adri Lledó, 83’); Moussa Sidibé (Iker, 87’), Moha Keita i Víctor Casadesús.OLOT:Ballesté; Aspar, Alan Baró, Arnau Comas (Vivancos, 6’); Soler, Masó (Eloi Amagat, 62’), Pedro, Hèctor Simón, Chavarría; Peque (Xumetra, 73’) i Kilian Grant.GOLS:1-0 (45’+2’) Moha Keita.ÀRBITRE:Baigues Dones.T.G.:Riverola i Moussa, de l’Andorra i a Hèctor Simón i Eloi, de l’Olot.PÚBLIC:uns 750 espectadors al camp d’esports de Prada de Moles.

Que no era el dia de l’Olot va quedar clar des del principi. Amb només dos minuts de diferència, Kilian va fallar un un contra un davant de Nico Ratti (4’) i Raúl Garrido va haver de fer un canvi obligat per la lesió d’Arnau Comas (6’). No van ser els únics cops psicològics que van rebre els garrotxins; en l’última jugada de la primera part, van encaixar el gol que els va acabar suposant la primera derrota del 2020.

La pressió de l’Olot a la sortida de pilota de l’Andorra no va fer prou efecte i la intensitat dels de Gabri al mig del camp es va imposar. El conjunt olotí es va veure superat en diverses fases del partit, però contradictòriament Pol Ballesté va tenir poca feina. Malgrat el perill constant que suposaven les arribades dels extrems Moha i Sidibé, el porter de l’Olot només va haver de fer dues intervencions destacades —una en cada part— perquè els seus defenses sempre van aconseguir evitar els xuts dels atacants andorrans.

L’ocasió més clara la va construir Kilian Grant. El davanter de l’Olot va recuperar una pilota en una zona idònia, va superar el seu defensor amb un barret i es va plantar sol davant de Ratti, però el porter de l’Andorra li va desviar la definició amb el peu. El partit tot just començava i el gol ho hauria canviat tot, però els olotins van perdonar i ho van acabar pagant. Van anar de més a menys i al final de la primer part Moha els va marcar l’1-0. L’ex del Peralada va recollir una pilota d’un córner servit molt llarg i, després d’un retall a dins l’àrea, va trobar l’espai just per enviar-la ben ajustada al primer pal de la porteria de Ballesté.

Sense idees en atac

En la segona meitat, l’Olot va canviar de sistema. Garrido va substituir el 3-5-2 pel 4-3-3 amb la idea de disposar de més possessió. Al seu equip, però, se li van congelar les idees. Li va faltar verticalitat i no va trobar la manera d’inquietar la porteria de l’Andorra. De fet, el primer xut entre els tres pals no va arribar fins a deu minuts del final i va ser un intent des de fora l’àrea de Pedro. Vivi, disfressat de davanter centre, també ho va provar en els últims compassos, però tampoc no va poder superar Ratti i el temps es va esgotar massa de pressa. L’Olot va acabar el partit perdent i amb la sensació d’haver desaprofitat gran part de la segona part.

El gol ens ha fet molt de mal per com ha estat i el minut en què ha arribat. N’havíem tingut una de molt clara en l’inici del partit
Hem jugat contra un equip de molt nivell i amb una idea clara, però hem estat a prop de l’empat