2a divisió FEF

Joel, el primer d’arribar i de fer les maletes

2a divisió B. El davanter de Quart no ha gaudit de gaire protagonisme i marxa de l’Olot només cinc mesos després d’arribar-hi

L’Olot va anunciar ahir la rescissió del contracte que l’unia fins al proper 30 de juny a Joel Arimany. El davanter de Quart, que va ser la primera incorporació del club de la Garrotxa en el mercat d’estiu, es converteix en la primera baixa d’un mercat d’hivern que l’entitat aprofitarà per arreglar el principal dèficit després de jugar-se la primera volta completa de la lliga: la falta de gol.

Arimany ha disputat vuit partits amb la samarreta de l’Olot i ha acumulat 153 minuts de joc sense poder fer cap gol. El gironí va arribar l’estiu passat amb falta de ritme a conseqüència d’un curs passat amb l’Atlético Malagueño en el qual no va gaudir tampoc de possibilitats de jugar –quinze partits, 667 minuts i dues dianes– i això, juntament amb una lesió muscular ja amb la lliga iniciada, li van restar oportunitats. Joel, de només 21 anys, va fer una bona campanya a segona B amb el Peralada, filial del Girona –25 partits i set gols el curs 2017/18– i ara podria iniciar una nova aventura en un nou filial, el del Saragossa, que aquest any competeix a tercera.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)