3a divisió FEF

L’empenta del juvenil

3a divisió. Format al Figueres, Arnau Ortiz, que és juvenil de tercer any, va revitalitzar l’atac del Peralada en el ‘derbi de la tramuntana’ i va ser l’autor del gol de l’empat definitiu

L’Alt Empordà va tornar a viure aquest cap de setmana un derbi, el que va enfrontar a Figueres i Peralada, que a Vilatenim tres anys després es van veure les cares. El duel, amb moments per a tots dos, picant, amb tensió i emoció, va acabar en taules (1-1) i va tenir un protagonista per a molts inesperat, Arnau Ortiz.

El jugador del Peralada, encara en edat juvenil, va entrar en escena a la segona part, al minut 55, amb l’equip xampanyer perdent, i va revitalitzar l’atac dels seus. Al cap de quatre minuts de ser a la gespa ja va deixar petja, fent el gol de l’empat. “Vaig sentir sensacions difícils d’explicar”, relata el futbolista de 18 anys, per a qui el derbi tenia, a més, un component emocional afegit, perquè ha jugat gairebé tota la seva vida a la Unió. Va estar-hi des que tenia cinc anys fins a juvenils, etapa en què va fer el primer any al Peralada, el segon un altre cop al Figueres i el tercer, ara de nou al Peralada. “He jugat molts d’anys en aquest camp...”, indica Ortiz, que explica bé el gol: “Va ser una jugada aïllada en què va quedar un rebot que Romero va guanyar amb el cap, Medina se la va trobar entre les cames i aleshores és quan vaig veure l’espai entre central i lateral molt clar i m’hi vaig ficar.” Medina va detectar-li la desmarcada i va fer-li una passada que va deixar-lo davant del porter. “En el moment que vaig controlar la pilota, vaig mirar a Embela i li vaig tirar cap al cantó dret, mirant d’enganyar-lo amb el cos. Des que em va arribar la pilota fins que va entrar vaig notar que l’estadi es quedava en silenci”, recorda Ortiz, que al minut 90 va vorejar l’1 a 2 en un un contra un que Embela, aquesta vegada sí, li va aturar.

L’atacant és una de les irrupcions en aquest Peralada. Aterrat a l’equip xampanyer amb Albert Carbó, que el coneix bé perquè va dirigir-lo el curs passat al juvenil del Figueres, va fer-se un lloc al primer equip tot i ser encara juvenil de tercer any. “És un futbolista amb molt de potencial. Ja el vaig entrenar la temporada passada i des de pretemporada va demostrar que podia ser un futbolista de tercera divisió i el rendiment que ens està donant és molt bo”, analitza Carbó, que compta amb assiduïtat amb ell.

En les divuit jornades disputades, Ortiz ha participat en tretze matxs, en els quatre darrers de manera seguida, acumula 421 minuts de joc i ha estat quatre vegades titular. El de diumenge va ser el primer gol en el campionat. “El nano té l’ambició d’anar cap amunt i ha obtingut el seu premi de tornar a Vilatenim i marcar a la que va ser casa seva”, va dir el tècnic després del derbi. Ara, el jugador només pensa a continuar treballant: “Ser juvenil i poder jugar a tercera divisió és una oportunitat que no tothom té i la miro d’aprofitar al màxim”, assegura l’atacant, clau en el derbi de la tramuntana.

És un futbolista amb molt de potencial. El rendiment que ens dona és molt bo
Albert Carbó
TÈCNIC DEL PERALADA
Ja el vaig entrenar la temporada passada i aquesta pretemporada va demostrar que podia ser un futbolista de tercera divisió
Ser juvenil i poder jugar a tercera és una oportunitat que no tothom té i la miro d’aprofitar al màxim
Arnau Ortiz
FUTBOLISTA DEL PERALADA
Des del moment que em va arribar la pilota fins que va entrar dins la porteria, vaig notar que l’estadi es quedava en silenci
421
Minuts
acumula el futbolista en 18 jornades, en les quals ha participat en tretze partits i ha estat titular en quatre.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)