2a divisió FEF

Pitu afronta la recta final

2a divisió B. Al migcampista del Llagostera li falten uns dos mesos per tornar als terrenys de joc després de la greu lesió al genoll que es va fer en l’anada de la promoció d’ascens

Una de les grans alegries en el retorn a la feina del Llagostera després de les vacances de Nadal va ser veure Pitu Comadevall fer carrera contínua amb la resta del grup. El migcampista saltenc, que es va lesionar de gravetat al genoll en el partit d’anada de l’eliminatòria d’ascens a 2a B contra el Portugalete, està afrontant la fase final de la seva recuperació. “Després de la primera operació al maig em costava moure la cama i fa tres mesos em van fer una neteja i he notat millora. Ja he començat a fer carrera i el genoll respon bé”, explica Pitu, que no es vol obsessionar a marcar terminis tot i tenir una data al cap: “És una lesió dura, d’uns vuit mesos de baixa com a mínim perquè tenia el menisc trencat i luxat. Pràcticament m’han reconstruït el genoll però ja fa set mesos i si tot continua anant bé crec que a finals de febrer podria estar a punt.”

Ara que afronta la recta final de la seva recuperació, el migcampista saltenc només pensa en el que ha de venir. “Mentalment és molt dur, sobretot els primers mesos, però ara que comences a anar als entrenaments la cosa canvia tot i que es fa difícil veure com els companys juguen i tu t’ho has de mirar des de fora. Però has de ser fort i ara ja només miro endavant”, comenta Pitu, que en tot aquest primer tram de temporada sempre que ha pogut –dos dies a la setmana va a fer recuperació amb els serveis mèdics del Barça– ha estat al costat de l’equip. “Tots els companys i el club m’han tractat molt bé i faig tot el que puc per ajudar l’equip i m’agrada estar al seu costat, sobretot des de la segona operació”, valora el saltenc, que ja té entre cella i cella el vestir-se de curt i sentir-se futbolista una altra vegada: “No em poso data, però l’objectiu clar és poder ajudar l’equip des de dins.”

El mercat, condicionat

El possible retorn de Pitu posa en un compromís el club en aquest mercat, i és que de moment totes les fitxes per a més grans de 23 anys estan ocupades –la del lesionat Jordi Maymí i la baixa d’Adri Lledó no servirien perquè són sub23– i s’hauria de fer un forat per donar d’alta el migcampista un cop pugui jugar, així que la direcció esportiva tindrà l’última paraula.

Faig tot el que puc per ajudar l’equip i m’agrada estar al seu costat. L’objectiu és ajudar des de dins
Pitu Comadevall
migcampista del llagostera
Ja he començat a fer carrera i el genoll respon bé. Si tot continua anant bé crec que a finals de febrer podria estar a punt per jugar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)