Punt per a la Unió en inferioritat

Sense gols. El Figueres empata al feu del San Cristóbal, en un duel que juga tot el segon temps amb 10 per l’expulsió d’un dels seus futbolistes

SAN CRISTÓBAL 0 FIGUERES 0

SAN CRISTÓBAL:Menárguez, Óscar Sierra, Carlos García, Ricki, Cristian, Ramón Suárez, Tom, Óscar Oliver (Sergi Martínez, 61’), Ruy Gama (Joel, 70’), Mario Cantí i Mario Domingo (Juanpi, 84’).FIGUERES:Román, Genís Balaguer (Pol, 79’), Marius, Joel, Gallo, Pujades, Pepu Soler, Enzo (Gabri, 51’), Iván (Duba, 73’), Bora i Ousman.ÀRBITRE:Fernández Quintero. T.G.: Als locals Ricki, Ramón Suárez i Ruy Gama; i al visitant Pol. T.V.: Doble amonestació al visitant Pujades (44’).

No va poder el Figueres al feu del San Cristóbal, on no va passar de l’empat sense gols (0-0) en un partit en què, al conjunt orientat per Javi Salamero, va condicionar-lo sobretot l’expulsió de Pujades just abans del descans. Amb 10 futbolistes en la segona part, la Unió va aconseguir marxar amb un punt de Ca n’Anglada.

En el duel, la primera part va ser equilibrada, sense un dominador clar ni clares arribades, i va estar marcada per l’expulsió per doble amonestació de Pujades. En la represa, el San Cristóbal, amb un jugador més, sí que va dur el pes del partit, però sense mostrar perill davant de la porteria de Román. En l’últim tram de l’encontre, els dos equips van tenir ocasions per decidir i adjudicar-se la victòria; els locals mitjançant Tom, que va culminar una jugada estavellant la pilota al pal en el minut 75, i els visitants, en els últims instants, amb una acció de Gabri que tampoc va poder encertar. Cinquena jornada sense perdre d’un Figueres –la del partit contra el retirat Reus, dues victòries i dos empats– que continua a mitja taula en una situació còmoda.