2a divisió FEF

Per fer saltar espurnes

Retrobament. El Llagostera rep la visita del Nàstic (20 h) en el primer enfrontament entre els dos equips al municipal després de l’eliminatòria que va donar l’ascens a segona A als gironins

Si un dia ha quedat gravat en la memòria de l’afició del Llagostera és sens dubte el dia de l’ascens a segona divisió A –el curs 2013/14–, en un municipal ple a vessar que va vibrar de valent amb la victòria contra el Nàstic en la pròrroga (3-1, després del 2-1 a l’anada). Des d’aquell dia la rivalitat entre els dos clubs és latent i cada vegada que s’enfronten puja la temperatura en els aficionats d’ambdós equips. Aquest vespre es tornarà a viure un capítol d’aquesta rivalitat, amb la visita dels grana al municipal llagosterenc. Serà un capítol especial, ja que per primera vegada els dos equips se les hauran a l’escenari on va començar tot, i és que quan es van tornar a trobar amb el Llagostera de local era a segona A i el duel es va jugar a Palamós. “Per a nosaltres, com a club, és aigua passada i és un duel com un altre amb tres punts en joc, però entenc que per als aficionats dels dos equips és un partit molt atractiu. Esperem que vingui més gent de l’habitual per donar suport a l’equip i perquè puguin recordar què va suposar aquell partit amb l’ascens a segona A”, destaca el tècnic Oriol Alsina, i és que el Llagostera ha posat a disposició dels socis entrades a preus populars perquè hi vagin acompanyats.

Més enllà de les espurnes que salten sempre que el Llagostera i el Nàstic es creuen en els darrers anys, el partit d’aquest vespre –ajornat tres dies pel duel de copa del Nàstic– tindrà un altre gran atractiu, ja que la victòria dels blau-i-vermells en la primera jornada al Nou Estadi (1-3) encara cou. De fet, els llagosterencs tenen una nova gran oportunitat per obrir forat respecte al descens, i és que si guanyen deixaran el descens i el Nàstic, divuitè, a 13 punts. “És un equip amb un potencial bestial, que té una de les millors plantilles de la lliga, si no la millor, però que es troba marcant el descens. Guanyant ens posem a 13 i perdent a 7, així que és un partit molt important”, valora Alsina, que té clar que els petits detalls decidiran el matx: “No tindrà res a veure amb la primera volta perquè l’escenari és diferent, tenen entrenador nou i els dos equips han evolucionat. Ells segur que s’adaptaran bé perquè Seligrat ha jugat moltes vegades aquí i ho haurà preparat tot bé, però nosaltres sabem que si tots estem al màxim nivell tindrem les nostres possibilitats. Sobretot haurem de controlar les seves individualitats i estar molt atents amb l’estratègia defensiva.” Alsina només tindrà la baixa de Santaló i dels lesionats de llarga durada.

7 Partits guanyats 4

7 Partits empatats 6

5 Partits perduts 9

21 Gols a favor 22

19 Gols en contra 29

LA PRÈVIA

Per a nosaltres, com a club, és aigua passada, però entenc que per als aficionats és un partit molt atractiu. Esperem un camp ple
Estan en descens, però és un equip amb un gran potencial que segur que s’adaptarà bé a aquest camp
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)