2a divisió FEF

L’Olot guanya amb remuntada i patiment (1-2)

2a divisió B. Els de Raúl Garrido han capgirat el gol inicial de l’Ebre amb un gol en pròpia i un d’Alan Baró i han resistit l’allau d’arribades dels locals

L’Olot, tot i el patiment, s’ha retrobat amb la victòria a domicili en un partit on ha tocat patir de valent, i és que l’Ebre s’ha avançat en el marcador i ha fet mèrits per endur-se un millor resultat.

El partit ha començat molt malament per l’Olot, i és que Lolo Garrido ha avançat l’Ebre en el marcador quan només s’havien jugat dos minuts. Encara podria haver estat pitjor, i és que els locals han tingut ocasions molt clares en els primers minuts per ampliar l’avantatge. L’Olot, mig adormit, ha pogut empatar amb un remat de Xumetra al travesser però ha hagut d’esperar fins el minut 22 quan una centrada de Soler l’ha desviat un defensa a la seva pròpia porteria. Els olotins a poc a poc s’han anat activant i en una acció d’estratègia han culminat la remuntada gràcies a una rematada d’Alan Baró (1-2, 44’).

En la segona part els locals han sortit a fer tot el possible per empatar el partit. I és que el control del partit ha estat d’un Ebre que ha dominat en tot moment i no ha deixat fer el seu joc als de Raúl Garrido. Els aragonesos han posat setge a la porteria de Ballesté, però l’Olot ha resistit com ha pogut, celebrant la falta d’efectivitat dels locals. En el 83’ l’Olot s’ha quedat amb deu per l’expulsió de Soler però el marcador no s’ha mogut.