2a divisió FEF

La primera pedra d’una setmana clau

Remuntada. L’Olot va firmar contra l’Ebre el primer triomf tot i començar perdent. L’equip olotí vol enllaçar ara la segona victòria a casa contra el Cornellà per contactar amb la part alta

L’Olot va aconseguir al camp de l’Ebre remuntar un marcador advers per primera vegada en aquesta campanya (1-2). Els olotins van capgirar un 1-0 de Lolo Garrido (2’) gràcies a una diana en pròpia porteria de Palomares (22’) i una d’estratègia d’Alan Baró (44’), per sumar la segona victòria a domicili aquesta temporada, començar amb el millor peu possible la segona volta del campionat i firmar el primer triomf de l’any.

En les set victòries que han aconseguit els de la Garrotxa en la lliga, cinc han estat mantenint la porteria a zero –contra l’Ebre (1-0), el València Mestalla (1-0), l’Eixea (0-2), l’Atlètic Llevant (3-0) i el Barça B (1-0)– i només en dos dels triomfs Pol Ballesté ha encaixat un gol –contra el Nàstic (2-1), partit en el qual els grana van empatar un 1-0, però els olotins van acabar lligant els tres punts–, i en l’últim partit contra l’Ebre en la remuntada.

L’equip de Raúl Garrido ja té 28 punts i un marge de nou amb el descens directe, vuit amb la promoció de permanència i els mateixos vuit respecte el play-off d’ascens, que ara marca el Castelló amb 34 punts. Guanyar i sumar el sis punts de sis en quatre dies ho podria fer veure tot amb un prisma molt més optimista.

Patrocini

Jose, a punt de tancar una etapa

Jose Martínez, un dels capitans de l’equip, podria deixar de ser en breu jugador de l’Olot. Amb una participació mínima enguany –només ha jugat quatre minuts al camp del Llagostera i 13 en copa contra el Nàstic–, el de Taialà tancarà una etapa de cinc cursos a la Garrotxa en què s’ha convertit en una peça indispensable en el vestidors. Amb 36 anys, el futbolista podria optar per la retirada si no troba cap projecte engrescador a prop de casa, una trajectòria que arribaria a la fi amb un bon grapat de partits en dos clubs que l’han marcat molt, el mateix Olot (114 matxs) i, sobretot, el Girona (255 partits en total).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)