2a divisió FEF

L’Olot empata contra el Cornellà (1-1)

2a divisió B. Els de la Garrotxa s’han avançat amb una diana de Xumetra (17’) però Becerra, ja en el 83, ha establert l’empat a un definitiu

L’Olot ha empatat contra el Cornellà (1-1). Els olotins s’han avançat amb una diana de Xumetra (17’) però després d’aguantar com ha pogut els atacs del conjunt visitant, Becerra a la sortida d’un corner, ja en el 83, ha establert l’empat definitiu que deixa als garrotxins amb 29 punts i amb el tren de la part alta, de nou, passant de llarg.

L’Olot ha sortit al terreny de joc amb l’objectiu d’aclimatar-se a un nou dibuix tàctic (4-1-4-1) que ha permès al Cornellà trobar-se més còmode d’entrada. Els visitants han generat més sensació de perill però els garrotxins, poc a poc, han començat a generar joc ofensiu a través de Pedro, Eloi Amagat i Vivi. En la primera arribada clara, els de Raúl Garrido han perforat la porteria de Ramón després que Xumetra aprofités una centrada de Chavarría que Pedro havia deixat passar prèviament. El de l’Estartit ha tingut temps de controlar al segon pal i posar l’esfèrica a l’escaire, imparable per Ramón (17’).

La diana ha anat la mar de bé a l’Olot, que ha passat a dominar la possessió de la pilota i controlar el rival, ben allunyat de la seva pròpia àrea. En el darrer tram del primer acte les ocasions han escassejat i només Becerra ha controlat una esfèrica a dins de l’àrea petita però Alan Baró ha bloquejat bé.

En la segona part ha començat amb un Cornellà bolcat a l’atac per buscar l’empat i un Olot més tancat per defensar-se. En el 49, Pablo Fernández ha desaprofitat una ocasió claríssima davant Ballesté després d’endur-se dos rebots a la frontal de l’àrea. L’aparició d’un segur Ballesté ha aguantat als garrotxins i Garrido ha mogut peces per aportar més solidesa a l’equip, que ha passat a jugar amb tres centrals amb l’entrada de Carles Mas.

La pilota aturada ha estat finalment la fórmula efectiva pel Cornellà a l’hora de trobar l’empat quan en el 83, Becerra ha rematat al primer pal un corner servit per Javi Jiménez. Al final, l’Olot ha pogut avançar-se de nou a través de Xumetra però l’atacant ha creuat massa la rematada davant de Ramón.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció