3a divisió FEF

Un gran punt que omple de moral

3a divisió. El Banyoles trenca la ratxa de tres derrotes amb un empat sense gols a casa contra el Terrassa, el segon classificat

BANYOLES 0 TERRASSA 0

BANYOLES:Bartrina, Adrià Prado, Nil, Genís, Pol, Majó (Henry, 66’), Via, Adrià Casanova (Andreu, 66’), Ferru, Moha (Turon, 72’) i Cris.TERRASSA:Ortega, Eric (Jordi López, 81’), Manu, Galeano, Domi (Lucas Viña, 74’), Coro, Jaume, Joel, Kilian (Kevin, 60’), Genís i Pelegrín.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:Als locals Pol i Via, i als visitants Galeano i Manu.

Després de tres derrotes consecutives a Banyoles hi podia haver els primers dubtes, però els d’Adam Fontes els van esvair amb un gran empat contra el Terrassa, el segon classificat, en un duel igualat en què els del Pla de l’Estany van tornar a ensenyar la competitivitat habitual.

En els primers minuts, després d’una ocasió de Majó, el Terrassa va ser qui va portar la batuta del partit i va disposar de tres bones ocasions per obrir el marcador en els primers minuts. A poc a poc, però, el Banyoles va entrar en el partit i cada vegada va posar les coses més difícils als egarencs i fins i tot va disposar d’un bon contraatac abans del descans que, si Ferru i Casanova s’haguessin entès millor, podria haver acabat amb gol.

En la segona part, la inèrcia va ser a l’inrevés. Els locals van ser els que van arrencar amb una marxa més. De fet, Cris, Majó i Adrià Casanova en dues ocasions van posar setge a la porteria d’un Terrassa que va reaccionar a temps per controlar els atacs del Banyoles i el marcador ja no es va moure, tot i que els visitants van tenir una ocasió molt clara en l’últim sospir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)