2a divisió FEF

El Badalona nota el desgast i cau en la pròrroga

Encomiables. El Granada, de primera divisió, només pot batre el conjunt escapulat en el temps de propina gràcies a una diana de Gonalons en un córner i a la sentència en un contraatac

badalona 1 granada 3

BADALONA:Álex Sánchez; Robert Simón, Robusté, Pelón (Abel Suárez, 72’), Moyano, Valentín; Adri Díaz (Toni Jou, 104’), Marc Carbó; Dani Del Moral (Max, 56’), Chema Moreno i Hugo Esteban (Christian Montes, 71’).GRANADA:Aarón, Foulquier, Álex Martínez, Germán, Vadillo (Machis, 79’), Yan Eteki (Gonalons, 93’), Soldado (Azeez, 6’), Ismail (Puertas, 36’), Herrera i Carlos Fernández.GOLS:0-1 (2’) Ismail. 1-1 (58’) Robusté. 1-2 (102’) Gonalons. 1-3 (110’) Carlos Fernández.ÀRBITRE:Jaime Latre.T.G.:Als locals Robert Simon, Cris Montes, Robusté, Max, Abel Suárez; als visitants Carlos Fernández, Vadillo, Yangel Herrera, Puertas, Carlos Martínez.PÚBLIC:Uns 3.500 espectadors al Municipal de Badalona.

El Badalona va resistir fins al límit i va acabar caient eliminat pel Granada, segon equip de primera divisió al qual s’enfronta aquesta temporada. El conjunt escapulat va notar el desgast físic de la pròrroga i, encaixant una diana a pilota aturada, va dir adeu a una competició de la qual surt reforçat.

El Badalona volia allargar el matx com més millor i jugar amb l’ansietat del rival gran encallat en la teranyina formada per l’equip de Manolo González. I el pla va saltar pels aires quan, en una errada defensiva escapulada, Soldado va baixar una pilota dins l’àrea i Ismail la va introduir dins la porteria. Abans, als 46 segons, Chema Moreno va tenir una oportunitat claríssima en una centrada a la frontal de l’àrea petita, que va desaprofitar xutant als núvols. Després del gol van ser els escapulats els que es van estirar i van gaudir de diverses oportunitats sense concedir-ne al darrere. Valentín va rematar un servei de falta desviat, Hugo no va encertar en una centrada de Robert des de la banda dreta i Robusté va enviar un lliure directe molt a prop del travesser. Els visitants també van tenir algunes oportunitats, com ara un xut de Carlos Fernández, que va sortir desviat.

L’empat

L’equip de Manolo González va continuar visitant l’àrea rival i va aconseguir empatar gràcies a un servei de córner executat per Robusté al primer pal. A partir d’aquí, l’enfrontament es va congelar, ja que els escapulats no veien amb mals ulls anar a la pròrroga i van continuar fent un esforç defensiu excel·lent. Sense gaires ocasions de gol –el Badalona, empès pel seu públic, només va amenaçar a partir d’un servei de córner en el tram final–, el partit va anar a la pròrroga. En aquest tram, els locals van acusar l’esforç físic i van concedir dues oportunitats, la segona de les quals va acabar en gol. Gonalons, en un córner, va batre Álex i va donar la classificació al seu equip, sentenciada per la diana de Carlos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)