2a divisió FEF

“Aquest és un mercat difícil”

2a divisió B. Raúl Garrido, tècnic de l’Olot, pacient amb l’arribada de més efectius en la plantilla després de la marxa de Joel Arimany, Natalio Lorenzo i Jose Martínez. El valencià admet que el club no pot arribar on altres clubs si que ho fan

24 dies després de l’obertura del mercat d’hivern, a falta de només una setmana pel tancament d’aquest i amb les tres baixes confirmades de Joel, Natalio i Jose, l’Olot encara no ha mogut fitxa pel que fa a les incorporacions previstes per aquesta finestra.

Si bé les intencions del club són les de reforçar la malmesa línia ofensiva després de la sortida de dos davanters –en l’actualitat la plantilla no compta amb cap nou pur–, les dificultats per trobar les peces, o la peça, idònies a l’estructura econòmica del club estan endarrerint-ho tot: “Aquest és un mercat difícil. Hem de valorar el que fem i com ho fem. Els mercats per a nosaltres són complicats ja que hi ha equips que tenen molt de potencial. Després parlarem si el potencial és lícit o just, però la realitat és que a nosaltres ens costa arribar-hi”, admetia el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, en la prèvia del matx del seu equip contra el Lleida. De moment, els olotins no han pogut fitxar ni Sergi Arranz (Terrassa), ni Adrià de Mesa, que ahir va incorporar-se al Melilla un cop va deixar l’Ebre.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)