2a divisió FEF

La primera de l’any ha d’arribar contra el cuer

2a divisió B. El Llagostera rep la visita del Prat (16.30 h) obligat a trencar la mala ratxa contra l’últim classificat, a qui ja ha vençut dos cops aquest curs

El Llagostera torna avui al municipal per rebre la visita del Prat (a les 16.30 h) amb la sensació que les jornades passen i els blau-i-vermells estan deixant escapar les possibilitats de fer un pas de gegant cap a la permanència, i és que els d’Oriol Alsina encadenen quatre partits de lliga –cinc comptant la copa– sense sumar els tres punts. De fet, en les últimes vuit jornades només han guanyat un partit, el que van vèncer contra l’Olot amb un gol de Sascha en l’últim segon de partit (1-0). Tot i això, la situació en la classificació encara és tranquil·la i les alarmes continuen sense disparar-se. “Lluitem cada partit per aconseguir aquesta victòria que no arriba, però tots els partits són complicats, tant a casa com a fora, i tot el que sigui sumar és positiu. Fa uns quants partits que no guanyem, però sentim la mateixa pressió que hem sentit des que va començar la temporada, i és que si ens haguessin dit que tindríem 29 punts en aquest moment de la temporada i estaríem més a prop de dalt que de baix, ho hauríem firmat tots”, valora el tècnic Oriol Alsina, que confia que el partit d’avui no només canviï la dinàmica de resultats sinó que també serveixi per esvair el problema de la falta de gol, perquè el Llagostera encara no ha vist porteria aquest 2020. En aquest sentit, el nou fitxatge, Christian Dieste, ja estarà a disposició del tècnic, tot i que difícilment entrarà a l’onze.

El cert és que per al Llagostera trencar avui aquesta dinàmica no gaire bona –per no dir dolenta– de resultats seria importantíssim, i és que amb la zona de descens a vuit punts no es poden fer bromes ni despistar-se un segon, perquè els equips de sota, com el Nàstic i el Badalona, es comencen a espavilar. “És un partit com tots els altres perquè per a mi no hi ha partits clau fins al final de temporada, quan ja no hi ha marxa enrere. Contra el Prat simplement ens juguem els tres punts de cada diumenge”, valora Alsina, traient importància al partit. Per la rellevància que té, però, el Llagostera faria bé de no refiar-se del fet que el Prat estigui en l’última posició de la classificació, i el tècnic d’Arenys avisa: “En els dos últims partits han estat capaços d’aixecar dues vegades un resultat en contra a l’Hèrcules i els han empatat un partit que havien de guanyar de golejada. És un equip que no és on li correspon de la classificació. Sempre és un equip complicat, ben treballat i costa superar la seva defensa. A més, és dels equips que millor s’adapten al nostre camp perquè el seu és similar i dominen molt bé les segones jugades. Serà un partit on qui sigui més intens i treballador tindrà més possibilitats de guanyar.”

El d’avui serà el tercer partit contra el conjunt potablava aquesta temporada, després de jugar al Sagnier en la primera volta i a Llagostera en les semifinals de la copa Catalunya. En els dos partits el Prat es va avançar però el triomf va ser gironí (1-2 i 2-1).

7 Partits guanyats 3

8 Partits empatats 7

6 Partits perduts 11

21 Gols a favor 18

20 Gols en contra 35

LA PRÈVIA

És un equip que no és on li correspon de la classificació. És un equip complicat, ben treballat i costa superar la seva defensa
S’adaptaran bé al nostre camp. Qui sigui més intens i treballador tindrà més possibilitats
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)