3a divisió FEF

L’hora de posar la directa

3a divisió. El Peralada visita el Santfeliuenc (18 h) disposat a donar continuïtat al triomf contra el Sants i escalar posicions en la classificació

El gol de Pime en el temps afegit que va donar els tres punts al Peralada en el partit contra el Sants (2-1) ha donat aire a un conjunt xampanyer que encadenava sis partits sense guanyar. Els de l’Alt Empordà, però, no es conformen amb els deu punts de marge que tenen ara respecte a la zona de descens i tenen entre cella i cella objectius més ambiciosos, que impliquen enllaçar una bona ratxa de resultats i començar a escalar posicions en la taula.

Per poder centrar la mirada a la zona alta de la classificació el Peralada sap que ha d’aconseguir un bon resultat aquesta tarda en la visita al camp del Santfeliuenc (18 h) i allargar la bona sèrie en els partits a domicili, i és que els d’Albert Carbó no han perdut lluny del municipal des de la tercera jornada, quan van caure al camp de l’Horta (4-2) pagant encara les complicacions de l’inici de temporada.

A priori, la visita a les Grasses arriba en un bon moment, ja que el Peralada es trobarà un Santfeliuenc amb pressió després de perdre els dos partits que ha jugat aquest any –el primer cap de setmana de gener va descansar perquè li tocava el Reus–, l’últim contra el cuer, l’Igualada (1-0). A més, els del Baix Llobregat no han guanyat a casa des de la jornada 9, a l’octubre. Avui Albert Carbó tindrà a disposició Pol Gómez, l’últim fitxatge, però perd Ritxi per sanció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)