3a divisió FEF

El Banyoles desitja confirmar la reacció a Granollers

3a divisió. Després d’empatar contra el Terrassa els d’Adam Fontes visiten els vallesans, que encadenen tres derrotes (12 h)

El Banyoles fa més d’un mes que no gaudeix d’una victòria i espera fer-ho aquest migdia al camp del Granollers. I és que després de tres derrotes consecutives els d’Adam Fontes es van alliberar la setmana passada amb un bon empat a casa contra el Terrassa (0-0), el segon classificat, que ha suposat una injecció de moral que els del Pla de l’Estany volen aprofitar per allunyar-se una mica més de la zona baixa de la classificació. El Granollers no posarà les coses gens fàcils. Els vallesans estan vivint una gran temporada que els permet lluitar en la zona noble –són sisens amb 34 punts–. Tot i això no passen pel seu millor moment; el canvi d’any els ha trencat la bona ratxa i encadenen tres derrotes que els han fet sortir de la zona de promoció. Adam Fontes tindrà les baixes de Quimo, per lesió, i Pol, per sanció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)