2a divisió FEF

Badar un moment té un cost

2a divisió B. El Llagostera empata contra el Prat (1-1) un partit que tenia ben encarrilat però en què el mal inici de la segona part el deixa sense la primera victòria de l’any

llagostera 1 EL prat 1

LLAGOSTERA:Marcos; Aimar, Lucas, Diego, Maynau; David García, Magallán; Cortés (Gil, 75’), Kuku (Dieste, 62’), Nahuel; i Sascha.EL PRAT:Melgrati; Salva, Càrdenas, Ricarte, Dani; Putxi, Àlex Pla (Padilla, 46’); Guiu (Sergi, 46’), Pachón (Arjona, 82’) i RaílloGOLS:1-0 (38’) Magallán. 1-1 (53’) Raíllo.ÀRBITRE:Rodríguez Carpallo.T.G.:als locals Lucas i Dieste; i als visitants Pachón, Riccardo i Guzmán.T.V.:cap.PÚBLIC:uns 400 espectadors.

No hi ha manera. La primera victòria de l’any se li continua resistint, al Llagostera, que tot i per fi trobar el camí de la porteria rival –encara no havia marcat el 2010– i fer un dels partits del curs amb més sensació de superioritat es va haver de conformar amb un empat contra el cuer, el Prat (1-1). I és que els gironins van comprovar com només un moment de desconnexió és suficient per engegar a rodar tota la feina feta, perquè després d’una primera part en què podia haver encarrilat el partit una acció aïllada en la represa li va costar dos punts.

L’inici va ser d’aquells que no agraden als entrenadors, amb anades i vingudes en què qualsevol podia treure profit de l’aparent descontrol. Qui primer va acariciar el gol va ser el Llagostera amb una volea d’Aimar des del vèrtex de l’àrea que hauria entrat per l’escaire si Melgrati no l’arriba a treure amb la punta dels dits (5’). El Prat va respondre, i de quina manera. Primer Pachón ho va provar, forçat, des del punt de penal però li va anar alt (9’), després Dani ho va provar amb una volea desviada per poc (11’) i per últim Guzmán va afusellar Marcos dins l’àrea però el porter llagosterenc va respondre amb una aturada descomunal, digna d’un dels millors porters de la categoria que està en un estat de forma excel·lent (14’).

Molt bona mitja hora

A partir del quart d’hora i fins al descans el Llagostera va apujar el ritme, es va fer amo i senyor de la pilota i va trobar els espais que feia temps que no trobava. De fet, va ser una de les millors estones dels blau-i-vermells dels últims partits. Amb Aimar i Maynau donant profunditat per bandes, un David García imperial al mig del camp, un Nahuel aprofitant els espais per fer els eslàloms marca de la casa i Kuku i Sascha buscant les pessigolles a la defensa, la sensació de perill va ser constant, tot i que va faltar aquella última espurna de talent per marcar la diferència. Al final el premi va arribar en una jugada embolicada dins l’àrea després d’una falta lateral en què Magallán va aprofitar la lluita de Kuku i Diego per, entrant amb tot, marcar l’1-0 (38’). I el segon no va arribar per ben poc, perquè primer Maynau va tenir una bona contra en què no va acabar de decidir bé i en l’última acció Sascha va rematar de cap una altra falta lateral al pal.

Vuit minuts letals

El descans no li va anar gens bé al Llagostera, que va sortir amb una marxa menys. El Prat ho va saber aprofitar, tancant els gironins a la seva àrea fins que va trobar l’empat en el minut 53. Els potablava van treure profit de la falta de contundència de la defensa per fer arribar la pilota a Raíllo a l’interior de la petita, amb Marcos ja batut, i el punta no va perdonar. Van ser només vuit minuts de desconnexió, però vuit minuts molt cars. I és que després de l’1-1 el Llagostera va tornar a agafar el control del partit –Marcos no va haver de tocar ni una pilota més–, tot i que no va generar tant de perill com en la primera part. Tot i això va tenir tres bones ocasions per guanyar el partit. Primer Kuku (56’), amb un volea que Diego sense voler-ho va desviar lleugerament, després Nahuel (61’), en una contra en què Melgrati va evitar el gol en l’un contra un, i per últim Magallán, amb una volea massa creuada. El marcador, però, no es va moure.

Hem tingut més control que en altres partits però no s’ha traduït en tantes oportunitats clares com en altres ocasions
Amb l’empat ens ha faltat sang freda, Ens hem precipitat en algunes accions determinants
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
És un molt bon punt. En l’inici de la segona part hem assumit més riscos i hem tingut premi