3a divisió FEF

El Figueres es bat amb el líder i suma un bon punt

Bon rendiment. La Unió va tenir ocasions per aconseguir el triomf contra l’Hospitalet, però al final es va haver de conformar amb les taules

figueres 1 l’hospitalet 1

FIGUERES:Aitor Embela, Genís Balaguer, Gallardo, Mario, Joel Arumí, Bora, Pol Blay, Oriol Pujadas (Gabri Vidal, 60’), Iván Vidal, Pepu Soler (Duba, 81’) i Ousman (Marc Gelmà, 75’).L’HOSPITALET:Aliaga, Reina (Miquel Jaume, 64’), Parera, Morales, Cristian Gómez, Ripoll (Cristian Alfonso, 60’), Canario, Moha (Ton, 52’), Bruno, Antonio i Salinas.GOLS:1-0 (27’) Bora. 1-1 (37’) Antonio.ÀRBITRE:Díaz Díaz.T.G.:A Gallardo i Duba, del Figueres, i a Parera, Moha, i Cristian Gómez, de l’Hospitalet.T.V.:Per doble amonestació a Javi Morales, de l’Hospitalet (55’ i 88’).PÚBLIC:Uns 300 espectadors a l’estadi de Vilatenim.

El Figueres va esgarrapar un bon punt a l’Hospitalet, un dels grans dominadors del grup cinquè de tercera. La Unió es va avançar amb una diana de Bora Barry, però, deu minuts més tard, Antonio posava el que va ser l’1-1 definitiu, tot i les oportunitats disposades pels dos equips.

L’equip dirigit per Javi Salamero va sortir al camp ben posicionat i exercint una pressió que va posar en problemes la sortida de la pilota dels riberencs. Fruit d’aquesta fórmula, Bora va pispar una pilota en camp contrari, va fer-se lloc entre els defenses i va etzibar un bon xut ajustat que es va colar dins de la porteria defensada per Aliaga (27’).

Només deu minuts més tard, Antonio, que debutava en l’atac de l’Hospitalet, va rematar molt bé amb el cap una centrada de Reina, però Embela va lluir-se amb una estirada brillant per evitar el gol. L’esfèrica va topar amb la creueta i el mateix Antonio va empènyer-la a pler establint l’empat a un gol.

Tot i que el marcador no es va moure, els dos equips van gaudir d’opcions per endur-se els tres punts. Per part empordanesa, Ivan Vidal a assistència de Pujadas va treure’s de la màniga una semivolea que Aliaga va rebutjar (39’) i, ja en el 71, Gallardo va pentinar una pilota per damunt del porter, però Miquel Jaume va salvar un gol cantat. El líder, mitjançant Ripoll (45’) i Salinas, en dues ocasions (55’ i 80’), també van posar l’ai al cor als aficionats figuerencs, que van aplaudir l’esforç dels seus futbolistes.

ELS VESTIDORS

No hem triat bé els últims metres, però perquè els jugadors són solidaris en l’esforç. No hi ha res per retreure als meus futbolistes
Hem de ser conscients del potencial del rival, però la Unió ha fet un partit a l’altura
Javi Salamero
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)