2a divisió FEF

Moha Chabboura, nou jugador de l’Olot

2a divisió B. El davanter de l’Armentera va rescindir ahir amb el Prat, cuer del grup tercer, i avui ha firmat un nou contracte amb els olotins

L’Olot acaba de fer oficial la incorporació d’un nou davanter per a la seva plantilla. Es tracta de Moha Chabboura, un atacant nascut a l’Armentera (l’Alt Empordà) que fins ahir defensava els colors del Prat, el cuer del grup tercer de la segona B.

Moha, que demà fa 24 anys, es va formar en diversos equips empordanesos com el Llançà, el Juncària o el Peralada i en l’etapa sènior va jugar al Girona B, el Figueres, a tercera, just abans de debutar a segona B a les files del Llagostera en el primer tram del curs 2017/18 (16 partits i dues dianes).

Acabada l’etapa al conjunt llagosterenc en el mercat hivernal, Moha va fitxar per la Pobla de Mafumet (de nou a tercera) fins a mig curs passat en què va acabar la temporada al Formentera, equip amb el qual va disputar el play-off d’ascens a segona B.

L’estiu passat, el Prat va fer-se amb els seus serveis però després de setze partits més al bronze i no fer cap gol, ahir li va rescindir el contracte per fitxar per l’Olot.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)