3a divisió FEF

El Tourmalet passa factura al Banyoles

3a divisió. Els d’Adam Fontes han tancat la sèrie de cinc partits contra equips de la zona alta amb només un punt dels quinze possibles

El Banyoles no passa un bon moment, i és que els d’Adam Fontes viuen la pitjor ratxa de la temporada i han sumat només un punt en les últimes cinc jornades. Les últimes setmanes del 2019 i l’inici del 2020 no han estat gens fàcils per als del Pla de l’Estany, que han hagut de fer front a una plaga de baixes dels seus homes més importants que, a més, ha arribat en el tram més complicat de calendari. En els últims cinc partits de lliga el Banyoles ha visitat el camp del Sant Andreu, el Vilafranca i el Granollers i ha rebut la visita de l’Europa i el Terrassa. Tots cinc, equips de la zona alta de la taula; el pitjor classificat de tots ells, el Vilafranca, ocupa la setena posició. Curiosament, el punt que ha sumat el Banyoles en aquesta sèrie de partits el va obtenir a casa contra el Terrassa (0-0), que amb la segona posició és el més ben classificat de tots aquests equips.

La mala ratxa de resultats els ha sortit cara, als d’Adam Fontes, ja que en la setzena jornada, abans d’aquesta sèrie de partits, el Banyoles era l’onzè, amb 24 punts, i en tenia 12 de marge respecte al Sants, que marcava el descens en la divuitena posició. Ara, però, el Banyoles ha perdut la meitat d’aquest coixí que s’havia guanyat i és setzè amb 25 punts, i el divuitè, el mateix Sants, en suma 19, els mateixos que el San Cristóbal, dissetè –una posició que s’ha d’evitar pels possibles descensos compensats.

L’objectiu ara dels banyolins, que no preveuen fer cap moviment abans del tancament del mercat el divendres, és aprofitar que el calendari es torna a alleugerir i que han recuperat homes importants de la infermeria per redreçar el rumb i no perdre més marge respecte als seus perseguidors, començant pel duel d’aquest diumenge a casa contra el Vilassar (18.30 h).

UN ALT COST

El Banyoles ha perdut la meitat del coixí (de 12 a 6) respecte a la zona de descens
Jornades 1-3
18è classificat 0 punts
0 victòries / 0 empats / 3 derrotes
1 gol a favor / 7 gols en contra
Jornades 4-16
5è classificat 24 punts
7 victòries / 3 empats / 3 derrotes
18 gols a favor / 9 gols en contra
Jornades 17-21
19è classificat 1 punt
0 victòries / 1 empat / 4 derrotes
2 gols a favor / 11 gols en contra
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)