2a divisió FEF

Entossudits a fer el gran salt

2a divisió B. L’Olot rep el Castelló (segon de la taula) amb l’esperança de vèncer i no perdre la pista del grup capdavanter de la classificació

L’Olot rep la visita del Castelló (12 h) en la que serà una nova oportunitat per als garrotxins de demostrar que poden competir i guanyar contra un equip i un club superior en moltes facetes, sobretot pel que fa a la massa social, amb més de 10.000 socis i, en conseqüència, el pressupost, molt més elevat. De fet, el rival dels olotins s’ha reforçat molt bé amb incorporacions de renom com Juanto Ortuño, que ja va fer un doblet en l’última jornada i que afegeix pólvora a una línia atacant comandada per César Díaz (deu gols). “Sempre intento ser conscient de les nostres forces i virtuts per reforçar-les. Lluitarem de tu a tu contra un gran equip, el segon classificat, i ho farem com sempre amb la convicció de competir contra equips amb un potencial econòmic, social, institucional i mediàtic molt més gran. Intentarem ser superiors al camp i en el resultat. És un repte complicat però l’afrontem amb molta il·lusió, sempre amb la intenció clara que puguem ser millors”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que es desfà en elogis al Castelló: “No està en el seu millor moment, però dir-ho del Castelló no em sembla gaire adequat. Tenen una continuïtat molt bona ja que estan en posicions de play-off des del començament i això vol dir que estan fent bé les coses. Passaran per moments més bons o dolents però estan fent una bona temporada i saben com mostrar les idees amb jugadors diferencials”, assegura.

El tècnic valencià tindrà les baixes de Barnils, recuperant-se de la seva greu lesió, i d’Arnau Comas, amb un edema a l’empenya del peu, a més de Vivi, sancionat.

7 Partits guanyats 11

9 Partits empatats 7

6 Partits perduts 4

19 Gols a favor 33

15 Gols en contra 17

LA PRÈVIA

Tindran moments millors i pitjors, però estan fent un bon curs i saben com mostrar les seves idees amb jugadors diferencials
Intentarem ser superiors al camp i en el resultat; és un repte complicat però tenim molta il·lusió
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini

Alfredo torna al municipal

El partit entre l’Olot i el Castelló serà un matx especial per a Alfredo Gutiérrez, fins al juny futbolista de l’Olot. Criat al barri de Sant Roc, el carriler i extrem milita actualment al conjunt castellonenc i trepitjarà el municipal per primera vegada com a rival. Alfredo, que va fer una campanya formidable amb els de la Garrotxa, no està comptant amb la confiança del seu tècnic. L’olotí ha jugat només nou partits de lliga i ha acumulat 114 minuts, molt lluny dels números que esperava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)