2a divisió FEF

Tret de sortida al centenari de la UE Olot

2a divisió B. Aquesta tarda s’ha fet un partit de futbol entre els veterans de l’Olot i del Girona i per la nit s’està fent un sopar per homenatjar els fundadors i jugadors emblemàtics de l’època

La comissió del centenari de l’Olot i la UE Olot han donat el tret de sortida de manera oficiosa al centenari del club, que es celebrarà durant la temporada esportiva 2021/22. La comissió, encapçalada per Carles Llorens fa mesos que ja treballa en l’organització de l’efemèride per assegurar que compleixi les expectatives de tots els aficionats olotins i avui ha estat el dia triat per iniciar l’activitat i presentar algunes activitats.

Per la tarda, els veterans de l’Olot i del Girona han participat en un partit amistós i al vespre, més de 300 persones s’han reunit al restaurant La Deu d’Olot per fer un sopar ambientat en els anys 20, quan l’Olot FC es va fundar. En l’acte hi ha hagut parlaments dels responsables, moments emotius i una representació teatral per homenatjar als fundadors del club i diversos jugadors emblemàtics.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)