La ratxa acaba en l’últim sospir

3a divisió. El Figueres iguala dues vegades un marcador advers però veu com Ton Alcover li impedeix sumar un bon punt en el 90’

sant andreu 3 figueres 2

SANT ANDREU:Craviotto, Llamas, Roger, Noguera, Jaume (Víctor Alonso, 70’), Alcover, Adri Rivas (Laro, 54’), Sergi Serrano, Carroza, Josu i Sergi Moreno (Elhadji, 39’).FIGUERES:Embela, Pol Tarrenchs, Joel Arumí (Pepu Soler, 60’), Gallo, Uri Ayala, Màrius (Genís Balaguer, 74’), Bora, Gabri Vidal (Oriol Pujadas, 60’), Ivan Vidal, Ousman i Duba.GOLS:1-0 (6’) Adri Rivas. 1-1 (29’) Duba. 2-1 (55’) Sergi Serrano. 2-2 (65’) Ousman. 3-2 (90’) Ton Alcover.ÀRBITRE:Masip Vidal.T.G.:A Elhadji, Jaume Villar i Ton Alcover, del Sant Andreu, i a Gabri Vidal, Ivan Vidal, Gallardo i Joel Arumí, del Figueres.T.V.:Directa a Sergi Moreno (72’), del Sant Andreu.PÚBLIC:Uns 500 espectadors al Narcís Sala.

El Figueres no va poder sumar un bon punt al Narcís Sala després que una diana de Ton Alcover en el 90’ decantés la balança a favor dels quadribarrats.

La Unió va igualar dues vegades un marcador advers, primer amb un gol a rematada amb el cap de Duba (29’), que eixugava la diana inicial d’Adri Rivas, amb un xut ajustat al pal esquerre d’Embela (6’) i, ja en la segona part, amb un gol d’Ousman, que va treure’s de la màniga un gran xut per l’escaire (65’), que va igualar la diana de Sergi Serrano deu minuts abans.

La Unió va disposar de diverses ocasions a les botes de Gabri Vidal, però, finalment, en l’últim sospir de l’enfrontament, Ton Alcover va decantar la balança a favor dels barcelonins amb un golàs des de la llarga distància que va sorprendre Embela (90’).

Els de l’Alt Empordà acaben així amb una ratxa de sis partits sense conèixer la derrota i s’encallen en la classificació.