2a divisió FEF

El Llagostera també ensopega al municipal (1-3)

2a divisió B. Els d’Oriol Alsina perden a casa contra l’Atlètic Llevant, trenquen la ratxa de vuit partits sense conèixer la derrota a casa i encadenen set jornades sense guanyar

El Llagostera ha perdut contra l’Atlètic Llevant (1-2) i encadena set jornades sense conèixer la victòria. A més, la d’aquest migdia suposa la primera derrota dels llagosterencs al municipal després de vuit partits a casa sumant com a mínim un punt. I és que el filial granota, amb les idees més clares i amb més encert, n’ha tingut prou per superar un Llagostera que s’ha activat després del descans però no ha tingut el seu dia.

En la primera part el Llagostera no ha estat gens còmode sobre el terreny de joc i l’Atlètic Llevant ho ha aprofitar per controlar el partit com ha volgut. Ho ha tingut fàcil, sobretot perquè s’ha avançat molt aviat amb un golàs de falta directa de Ferni (5’). Els llagosterencs, intensos però sense encert, només han generat perill amb algunes centrades des de la banda, però no han trobat rematador. De fet, la sensació era que el 2-0 podia arribar en qualsevol moment però el marcador no s’ha mogut fins el descans.

En la represa els d’Oriol Alsina han sortit amb una marxa més i no han tardat a trobar el premi, i és que després d’una falta lateral Magallán ha marcat el gol de l’empat caçant una pilota morta i afusellant Cárdenas (55’). L’alegria, però, ha durat poc, i és que només cinc minuts després Ferni ha tornat a avançar el filial granota a la sortida d’un córner. Durant mitja hora els llagosterencs han buscat l’empat amb insistència però amb poca eficàcia, i és que no han generat cap gran perill per Cárdenas. En l’últim minut, a més, els visitants han marcat l’1-3 definitiu.