2a divisió FEF

Sort que hi ha un bon coixí

2a divisió B. El Llagostera perd contra l’Atlètic Llevant (1-3) a casa, on feia vuit partits que no perdia, i encadena la setena jornada sense guanyar

llagostera 1 at. llevant 3

LLAGOSTERA:Marcos; Aimar, Lucas, Diego, Maynau; David García, Magallán; Gil (Cortés, 74’), Dieste, Nahuel (Èric, 74’); i Sascha (Kuku, 63’).ATLÈTIC LLEVANT:Cárdenas; Rubén, Costa, Eliseo (Ruuiz, 67’), Toni Herrero; Edgar (Sandoval, 78’), Arturo, Ferni (Rafa, 84’), Bernal; Giorgi i Soberón.GOLS:0-1 (5’) Ferni. 1-1 (55’) Magallán. 1-2 (60’) Ferni. 1-3 (93’) Sandoval.ÀRBITRE:Carralero Calvo.T.G.:Als locals Diego, Magallán, Dieste, Èric i el tècnic Oriol Alsina, i als visitants Eliseo, Rubén, Sandoval i Cárdenas.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.

No hi ha manera. Sembla que faci una eternitat de la victòria del Llagostera en l’últim sospir contra l’Olot i des de llavors els blauivermells no han aconseguit sumar els tres punts. El balanç comença a fer basarda, amb set jornades sense guanyar i només 3 punts de 21 possibles. I és que els d’Oriol Alsina van perdre, ahir, contra l’Atlètic Llevant (1-3) –un filial més que es resisteix als gironins– al municipal, confirmant una mala dinàmica que, per sort, no està tenint grans conseqüències en la classificació, perquè el Llagostera manté set punts de marge respecte del descens, un coixí encara més que bo que reflecteix el gran inici de temporada que va tenir l’equip.

La derrota d’ahir és d’aquelles que cou. Perquè el resultat no va reflectir el que es va veure sobre el camp, on el Llagostera no va ser inferior al rival –tampoc superior. De fet, més d’un partit amb un guió pràcticament calcat aquesta temporada ha acabat amb victòria gironina. Però quan s’està de pega, es nota. I només van caldre cinc minuts per comprovar-ho, perquè Ferni va posar el filial granota per davant en el resulat molt aviat, amb un llençament de falta directa magistral que Marcos només va poder seguir amb la mirada. Era el 0-1 i el Llagostera ja sabia d’entrada que havia de remar de valent. Anímicament, la reacció dels locals va ser bona, però futbolísticament no va ser completa, i és que, tot i fer un pas endavant i arribar amb perill per bandes, el Llagostera no va generar excessiu perill abans del descans més enllà d’una rematada de Sascha, mentre que els visitants es van trobar força còmodes sobre el camp, sobretot amb la pilota als peus.

Reacció tallada

Després de la represa, el Llagostera va sortir amb més força, posant una marxa més i obligant l’Atlètic Llevant a fer un pas enrere. En va treure profit, perquè en una falta lateral va arribar l’empat amb un gol de Magallán, que va aprofitar un rebot després d’una rematada perillosa de David García. Semblava que el gol havia de ser un punt d’inflexió, però, en canvi, va arribar la resposta del filial granota: cinc minuts després, Ferni va fer l’1-2 rematant un córner, fent inútil una gran parada de Marcos just en l’acció anterior.

L’última mitja hora va ser del Llagostera, però els d’Alsina no van trobar espais per superar la defensa visitant. De fet, només Cortés i Dieste –en la seva estrena com a titular–, amb xuts tous a les acaballes, van generar perill a la porteria de Cárdenas. I per si no hi havia prou desgràcies, en el temps afegit i amb l’equip bolcat a l’atac, Sandoval va marcar l’1-3 definitiu.