2a divisió FEF

Cop de puny sobre la taula

Contrastos. El Lleida es reivindica en el triomf contra el Badalona amb una victòria còmoda mentre que els escapulats, que acaben amb un home menys, donen senyals negatius

lleida 3 badalona 0

LLEIDA:Pau Torres; Eneko, Trilles, Simic, Joan Oriol; Luso (Joanet, 72’); Abel, Xemi, Marc Martínez (Provencio, 64’), Liberto (Alpha, 82’); i Raúl González.BADALONA:Morales; Robert Simón, Moyano, Robusté (Pelón, 51’), Valentín; Del Moral (Cris Montes, 57’), Adri Díaz, Carbó, Abel; Marcet i Lasso (Chema Moreno, 57’).GOLS:1-0 (43’) Raúl González. 2-0 (54’) Xemi. 3-0 (62’) Xemi.ÀRBITRE:Montes García-Navas.T.G.:als locals Marc Martínez, Provencio i Trilles; a les visitants Carbó, Robusté, Abel.T.V.:al visitant Robert Simón, per vermella directa (61’).

El Lleida va donar un cop de puny sobre la taula ahir contra el Badalona. Els de Molo van signar una victòria contundent a casa (3-0) necessària per retrobar-se amb ells mateixos i mirar cap amunt en l’inici de la fase decisiva del campionat. Va ser un triomf cuinat a foc lent i servit en fred abans del descans, i en calent pocs minuts després de la represa.

Van ser dues parts oposades. En la primera, el Lleida va anar de més a menys, passant de tenir el control de la pilota i el Badalona sotmès a un joc igualat i ensopit que no es va trencar fins que el pes del cronòmetre amenaçava amb el descans. Van ser els de Manolo González els que van portar l’acció de més perill del partit al minut 40, en què Pau Torres, en el dia que igualava Pau Bosch com a jugador amb més partits oficials de la història del club, es va erigir en salvador dels de la Terra Ferma. Torres intervenia fins en tres ocasions en una falta llançada per Carbó que va tenir subsegüents refusos de Valentín i Marcet. I del possible gol del Badalona es va passar al del Lleida. Se’l va cuinar tot sol Raúl González, que es va reivindicar en absència del golejador Eder. L’alacantí va guanyar l’esquena a la defensa pentinant una pilota en autopassada que, amb molts metres al davant, va encarar Morales i el va batre per baix (1-0). Un gol anímic que va arribar en el moment en què els de Molo pitjor ho estaven passant.

En la segona part, el Lleida va sortir a ampliar la diferència de manera activa i va trobar el premi ben aviat. Després d’un un contra un errat de Liberto, el mateix jugador triangulava amb Molinero i feia la passada enrere per Xemi, que batia Morales (2-0). Cinc minuts després, el Badalona es quedava amb un home menys per expulsió de Robert Simón després d’una dura entrada sobre Soriano. Just en l’acció següent, el mateix Xemi signava el doblet amb un remat de cap picat que va impactar al pal dret abans d’entrar.