2a divisió FEF

Dos gols que frenen en sec

Llàstima. L’Olot va encaixar dues dianes divuit partits després per deixar escapar un 0-2 que l’hauria acostat a només cinc punts del ‘play-off’

L’Olot va empatar a dos gols contra el València Mestalla i encadena ja cinc jornades sense perdre. Aquest fet és notable i a l’abast de pocs equips del grup tercer, però a l’Antonio Puchades de Paterna els de la Garrotxa van desaprofitar un avantatge de dues dianes al descans i van encaixar divuit partits després dos gols per acabar empatant. Els dos punts que van perdre pel camí impedeixen als jugadors dirigits per Raúl Garrido apropar-se una mica més a les posicions nobles de la taula, i és que si l’Olot hagués guanyat el play-off seria ara mateix a només cinc punts i no pas als set actuals.

En la primera meitat contra el València Mestalla, l’Olot va fer el que més li costa, marcar gol, però en la segona part li va faltar el que millor fa, mostrar-se sòlid i mantenir-se fiable en defensa. El gol només de començar la segona part i les lesions de Lluís Aspar i Carles Mas, dos puntals en l’eix defensiu de tres homes, van ser hàndicaps importants que desgraciadament no van poder esquivar els olotins, que això sí, encadenen una jornada més sense conèixer la derrota –tres empats i dues victòries– i s’allunyen encara més de la part baixa de la taula. L’Olot és actualment a tretze punts del descens directe a tercera i a onze de la promoció de permanència, precisament ocupada pel seu darrer rival, el València Mestalla.

Ara, els garrotxins afronten dos duels consecutius com a locals, contra la Nucia, l’altre equip que ha aconseguit fer-li dues dianes, i el Sabadell, l’actual líder del grup.

Patrocini

Xumetra atrapa Hèctor Simón com a màxim golejador

El de l’Estartit va fer contra el València Mestalla el seu cinquè gol aquest curs i empata com a màxim realitzador de l’Olot amb Hèctor Simón. Xumetra està oferint aquesta temporada un bon rendiment com a mitjapunta al darrere de davanters com Natalio, a l’inici, o Kilian. L’empordanès també ha acompanyat en la punta d’atac un segon davanter generant joc ofensiu i donant assistències de gol. Xumetra ja ha acumulat aquest any més minuts de joc (1.467) que en tota la campanya passada (1.243), i és que ha estat titular en 18 partits dels 23 que ha estat disponible. Els registres golejadors de Xumetra van pel camí de superar els seus màxims en la seva carrera, quan amb l’Elx va fer set dianes a segona A, els cursos 2011/12 i 2012/13, el de l’ascens dels il·licitans a primera.