2a divisió FEF

Albert Carbó, al Peralada fins al juny del 2022

3a divisió. El conjunt xampanyer allarga el contracte del tècnic per dues temporades més consolidant el projecte iniciat a l’estiu

El Peralada va anunciar ahir al vespre la renovació de l’entrenador, Albert Carbó, que allarga la vinculació amb el conjunt xampanyer fins al juny del 2022. És a dir, que el jove tècnic, de 29 anys, continuarà dues temporades i mitja més a la banqueta si compleix tot el que li queda de contracte. D’aquesta manera el club referma l’aposta que va fer a l’estiu per ell, i és que Carbó es va convertir en la primera peça de la reconstrucció de la plantilla després del trencament de la filiació amb el Girona, col·laborant amb Nitus Santos en la confecció de la plantilla des del primer moment.

Carbó va arribar a Peralada procedent del Figueres, on era l’entrenador del juvenil B i el coordinador del futbol de base. Amb el pas al club xampanyer el tècnic va iniciar la seva primera experiència a la banqueta d’un primer equip i de moment està complint amb nota les expectatives, fet que l’ha portat a la renovació. I és que després d’un inici de temporada molt complicat per tots els canvis de l’estiu i sumant només un punt en els quatre primers partits, el Peralada ha reconduït la situació i ara ocupa la desena posició amb 34 punts, a només set de la promoció d’ascens.

Per al tècnic, aquesta renovació suposa fer un pas més al club on va créixer. “Tot i l’inici difícil, el club sempre ha demostrat que confiava en mi i ara, després d’aquesta sèrie de bons resultats, em van oferir aquesta renovació. Quan m’ho van dir no m’ho vaig haver de pensar dues vegades perquè és el club que sempre m’ha donat l’oportunitat de créixer i el sento com casa meva”, destaca Albert Carbó, que, a més, se sent molt identificat amb el projecte: “És una gran oportunitat per poder fer un pas més. Ara el primer objectiu és acabar aquesta temporada de la millor manera possible i ens podem començar a centrar a planificar la temporada que ve.”

LA VALORACIÓ

Quan, després d’aquesta sèrie de resultats, la junta m’ho va proposar no m’ho vaig haver de pensar dues vegades. És casa meva
Ara ens podem centrar a acabar la temporada de la millor manera possible i començar a planificar el curs que ve
Albert Carbó
entrenador del peralada
El tècnic va tenir un inici complicat, però ara l’equip ocupa la desena posició a la taula
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)