2a divisió FEF

S’acaba la bona ratxa a casa

Nou partits després. El Llagostera feia vuit partits que no perdia a casa i tampoc s’havia vist en cap moment al darrere en el marcador

El Llagostera fa set jornades que no guanya i encadena tres derrotes a domicili, però fins diumenge tenia encara la bona notícia que al municipal anava sumant d’un en un –en partits en què fins i tot hauria merescut més– per anar fent petites passes cap a la permanència. La derrota contra l’Atlètic Llevant (1-3), però, ha suposat també la caiguda del municipal i agreuja la dinàmica dels d’Oriol Alsina, que tot i això mantenen la distància de set punts respecte al play-out i de nou respecte al descens directe.

La derrota de diumenge contra el filial granota va ser tot just la tercera del curs del Llagostera com a local, i de l’última –contra el Sabadell (0-1)– sembla que fes una eternitat perquè els d’Oriol Alsina encadenaven vuit partits sense perdre a casa, amb un balanç de tres victòries i cinc empats. De fet, en tots aquests vuit partits els llagosterencs no havien anat mai al darrere en el marcador, i havien sumat un total de 729 minuts com a mínim amb un empat en el marcador al municipal fins que Ferni va marcar el primer gol de l’Atlètic Llevant.

DES DE L’OCTUBRE

729
minuts
han estat els gironins sense anar al darrere en el marcador al municipal.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)