2a divisió FEF

MARCOS PÉREZ

PORTER DEL LLAGOSTERA (2A DIVISIÓ B)

“L’equip treballa bé i segur que canviarà la dinàmica”

“Sempre s’ha de tenir fe en aquest equip. No hem de canviar res perquè només ens falta un punt de sort”

“L’avantatge dona tranquil·litat, però hem de trencar la ratxa ja”

Marcos Pérez (Barcelona, 14/09/1984) és un dels referents d’un Llagostera que viu la pitjor ratxa de la temporada encadenant set partits sense guanyar i amb només una victòria en onze jornades. El porter, però, està convençut que l’equip canviarà aviat la dinàmica.

En quin estat d’ànim es troba la plantilla?
És clar que ara mateix estem passant una mala ratxa i quan això passa en l’aspecte psicològic és complicat perquè no sumar els tres punts durant tantes setmanes costa d’assumir. Tot i això la plantilla està animada, conscient del moment que viu però sabent que ni de bon tros es troba en una situació dramàtica.
Sorprèn el canvi dràstic de resultats en només dos mesos.
El futbol té aquestes coses i sembla que tot vagi a ratxes. Bàsicament quan entres en una dinàmica negativa la pilota que abans anava al pal i a dins ara no entra ni de rebot, i a la teva porteria al revés. Però l’equip manté la confiança en si mateix i per això estem segurs que ho tirarem endavant en els pròxims partits. Ens costa arrencar però la veritat és que hem jugat partits en què hem fet mèrits per aconseguir la victòria. Sempre s’ha de tenir fe en aquest equip.
Veure’s en la zona alta va poder provocar un canvi de mentalitat?
No crec. La mentalitat d’aquesta plantilla ha estat des del primer dia aconseguir la permanència com més aviat millor, fins i tot quan estàvem a prop dels primers, perquè és un equip confeccionat amb aquest objectiu. Ara continuem amb aquesta mentalitat tot i que hem passat de fer una gran primera volta a un inici de segona difícil.
El millor és que aquesta ratxa ha arribat amb un bon coixí.
Al final tots els punts que vam fer en la primera volta ens permeten afrontar aquesta situació amb més calma. Vaja, la calma en el futbol no existeix, però sí que tens més tranquil·litat. Això sí, hem de sortir d’aquesta ratxa ja.
Els jugadors més experimentats heu de tirar el carro?
Ho hem de fer tots. Sí que els veterans tenim una mica més de responsabilitat però és una situació de la qual n’hem de sortir tots junts. A més, tenim una bona plantilla i molt compensada en totes les posicions i per això estic segur que els resultats arribaran.
Hi ha alguna fórmula a seguir perquè arribin?
No crec que haguem de canviar res. Estem fent una bona feina i competim igual que quan els resultats arribaven gairebé cada setmana. Ens manca aquest puntet de sort que ens acompanyi. Segurament sobretot ens està costant més veure porteria però la gent de dalt té qualitat i ja entraran. No hi ha un aspecte concret que haguem de corregir, i és que l’equip es continua deixant-se la vida cada setmana per aconseguir els tres punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)