El pal manté la mala ratxa

3a divisió. El Banyoles empata a casa contra el Cerdanyola en un partit en què va tenir les millors ocasions, incloent-hi una rematada a la fusta

banyoles 0 cerdanyola 0

BANYOLES:Bartrina, Adrià Prado, Nil, Genís, Pol, Toni Güell, Via, Moha (Cris, 81’), Andreu Moreno (Majó, 77’), Èric Gispert i Henry (Adrià Casanova, 69’).CERDANYOLA:Manu, Uri Escabrós, Ruben, Roger, Javi López (Marc, 60’), Servetti, Víctor (Sosa, 65’), Dani Martí, Àlex Torres, Alberto i Nils (Wilber, 81’).ÀRBITRE:Robas Bondia.T.G.:al local Via i al visitant Marc.PÚBLIC:uns 400 espectadors.

Venint de sumar un punt dels últims 21 en joc tot el que sigui sumar és positiu, però l’empat que va aconseguir ahir el Banyoles a casa contra el Cerdanyola va deixar un gust amarg. I és que després de moltes jornades els del Pla de l’Estany van merèixer la victòria perquè van ser superiors en l’intercanvi de cops de la primera part i en la segona les poques ocasions que hi va haver van ser seves, però ahir el gol no va voler fer acte de presència (0-0).

La primera part va ser maca de veure per a l’aficionat. Els dos equips van sortir sense reserves i disposats a sumar els tres punts i això va provocar arribades a les dues àrees. L’empenta inicial va ser del Banyoles, tot i un ensurt en un tir lliure indirecte dins l’àrea sense conseqüències. Prado, Andreu i un contraatac finalitzat per Henry van ser els primers avisos dels d’Adam Fontes, però cap va veure porteria. I llavors va arribar la resposta del Cerdanyola, que es va poder avançar en accions consecutives de Ruben i Javi López. Els ensurts van esperonar un Banyoles que va arribar al descans generant una allau d’ocasions, però la punteria estava desafinada.

En la segona part el ritme del partit va disminuir una mica, i és que els dos equips van córrer menys riscos i van assegurar més la línia defensiva. De fet, pràcticament només hi va haver una ocasió clara i la va tenir el Banyoles a les botes de Moha. L’atacant va rematar una centrada des de l’esquerra però la pilota es va estavellar al pal, que va evitar un gol que hauria donat més que tres punts (76’). Prado, de lluny, va tenir l’última ocasió però el seu xut va sortir molt a prop del pal.