2a divisió FEF

Els gols donen alegria

Embalats. L’Olot va golejar la Nucia en el primer dels dos partits consecutius que jugarà a casa gràcies a una efectivitat brutal de cara al gol. Salinas exemplifica el bon moment en atac

L’Olot va esmicolar l’equip que tenia just darrere en la classificació fent quatre dianes en les quatre ocasions més clares que va tenir. La Nucia va ser un ninot en mans dels olotins, que reafirmen la seva posició en la primera meitat de la taula amb les possibilitats intactes d’assaltar la zona privilegiada, actualment a set punts. A més, els de la Garrotxa han fet un pas de gegant per assegurar una nova participació per a la pròxima edició de la copa, ja que es classifiquen els set millors equips de la taula que no siguin filials i ara l’Olot és el cinquè millor conjunt no filial amb 37 punts i un marge de sis amb el vuitè millor, el Llagostera.

Els garrotxins han inflat el coixí respecte al descens fins als 15 punts, amb la promoció de permanència als 13, i tenen la permanència virtual a unes dues victòries quan falten encara tretze jornades perquè acabi el campionat. L’Olot no coneix la derrota en les primeres sis jornades de la segona volta i en aquesta dinàmica positiva ha sumat dotze punts quan en el mateix tram de calendari, durant els primers sis partits de lliga, els olotins van perdre tres enfrontaments i van sumar set punts.

La inspiració de Salinas

Un dels jugadors més en forma de l’Olot és el davanter Álvaro Salinas, autor d’un doblet contra la Nucia i de quatre gols en les últimes quatre jornades. Amb sis dianes, el d’Albatera és ja el màxim golejador de l’equip superant Hèctor Simón i Jordi Xumetra, amb cinc: “Està creixent al mateix ritme que l’equip. Va tenir un primer procés d’adaptació en què havia d’entendre que s’ha de treballar sense pilota. Té una capacitat d’intuïció per fer gol des del treball. Entén que som un equip i que ningú pot jugar sense córrer”, analitzava el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, a la conclusió del partit sobre Salinas. L’exjugador de l’Hèrcules està aprofitant molt bé les oportunitats i actualment marca un gol cada 122 minuts de joc.

Moha, d’estrena

El futbolista de l’Armentera va aprofitar molt bé una centrada en l’últim minut de l’enfrontament de Soler, que va fer un doblet d’assistències, per fer el primer gol en la lliga amb la samarreta olotina. Moha ha necessitat 33 minuts (dos matxs) per sucar amb l’Olot, mentre que en el seu anterior club, el Prat, va acumular 547 minuts en setze partits i no va poder-ne fer cap.

UN AUTÈNTIC MUR

L’Olot es manté com l’equip menys golejat (17 gols) i va sumar la desena porteria a zero

PROBLEMA SUPERAT

En els dos últims partits, els olotins han fet sis gols i ja en sumen 26 en el seu compte

EN BONA FORMA

Salinas fa gol cada 122 minuts de joc i ja és, amb sis, el màxim golejador de l’equip
Patrocini

Albert Julià debuta a segona B

Convocat set vegades amb el primer equip, l’atacant d’Anglès Albert Julià (10/03/2000) va obtenir contra la Nucia el premi del debut a segona B amb l’Olot: “Estava molt nerviós però estic content. Només entrenar amb jugadors que han jugat a primera, per mi és un aprenentatge”, deia.

Blázquez deixa enrere la lesió

Una altra de les grans notícies que va deixar el darrer partit va ser el retorn d’Albert Blázquez en la lliga. El de Besalú va participar en l’amistós del dimecres passat al camp del Peralada i Garrido no va dubtar de mantenir el sistema de tres centrals i posar-lo al perfil dret de l’eix. Blázquez va fer un bon partit fins que el físic va dir prou, ja que des del 20 d’octubre a Badalona el defensa no jugava cap minut per culpa d’una greu lesió muscular: “És una extensió meva al camp. Sempre veu l’opció bona, corregeix els companys i amb pilota ens dona la vida”, deia Garrido.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)