Girona

Santi Bueno, de tornada

Una peça més. L’uruguaià es reintegra al grup després de dos mesos a Colòmbia jugant el preolímpic, però la incògnita és saber si Martí recuperarà els lesionats Ignasi Miquel i Soriano

El Girona va tornar ahir a la feina després de dos dies de descans i amb la principal novetat de Santi Bueno, que es va reintegrar al grup després de dos mesos fora perquè ha estat disputant el preolímpic amb la selecció uruguaiana, a Colòmbia.

Bueno, l’únic futbolista de la primera plantilla que no ha jugat ni un sol minut en la lliga (tampoc ho ha fet el porter Suárez, tot i que té fitxa del filial), es va exercitar ahir amb normalitat i ja està a disposició de Pep Lluís Martí, tot i que és molt poc probable que el futbolista –a l’estiu va firmar un contracte per cinc temporades– entri a la convocatòria ara que Martí disposa de gairebé totes les peces.

El Girona sabrà avui si el comitè de competició estima les al·legacions per Stuani o el sanciona amb un partit de suspensió. En cas que sigui sancionat, també s’haurà de veure si el Girona farà un recurs al comitè d’apel·lació.

L’àrea tècnica també està pendent de l’evolució dels lesionats, el central Ignasi Miquel i el davanter Jonatan Soriano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)