2a divisió FEF

Arriba l’hora del municipal d’Olot

2a divisió B. L’Olot espera una bona resposta de la seva afició en el duel contra el Sabadell, el líder

Tot i que s’ha decidit que el partit sigui d’ajuda al club i fer pagar a tothom per accedir a l’estadi –els socis pagaran un mòdic preu de 5 euros en qualsevol localitat contractada, a més de 3 i 2 euros per als júniors i infantils–, l’entitat garrotxina i tot l’equip de l’Olot esperen una gran afluència de públic en el duel contra el líder, el Sabadell (demà a les 17 h). Els de la Garrotxa tenen tot un repte al davant, i és que, a més de plantar cara al millor conjunt del grup i superar-lo, volen encadenar per segona vegada en aquesta campanya dos triomfs que els permetin acostar-se a la part alta.

Aquesta temporada, coincidint amb la millora esportiva de l’equip, les entrades al municipal han anat disminuint. En cinc partits dels dotze disputats actualment no s’ha arribat als 1.000 espectadors i en tres més s’hi ha arribat per molt poc. És per això que la mitjana d’assistència a l’estadi en els enfrontaments com a local de l’Olot és de 1.044 espectadors, molt lluny dels registres de cursos anteriors, quan l’equip no passava un moment tan bo pel que fa a la classificació.

“Ens estem acostumant a competir a segona B, hi ha molta oferta de tot tipus d’oci, però s’ha de tenir en compte l’orgull de ciutat i de pertànyer a un club com el nostre, que està fent un esforç immens. L’Olot està vinculat a la societat garrotxina i li estem donant milers de coses; si ens tornen alguna cosa també estaria bé. Em fa posar trist quan em donen les dades d’assistència ja que no és just”, comenta el tècnic de l’equip, Raúl Garrido.

Olot-Ebre (j. 1) 895
Olot-Lleida Esp. (j. 3) 904
Olot-V. Mestalla (j. 5) 1.008
Olot-Espanyol B (j. 8) 1.312
Olot-Nàstic (j. 10) 1.169
Olot-AE Prat (j. 12) 1.199
Olot-Atl. Llevant (j. 14) 1.016
Olot-Oriola (j. 16) 952
Olot-Barça B (j. 18) 1.429
Olot-Cornellà (j. 21) 646
Olot-Castelló (j. 23) 1.000
Olot-la Nucia (j. 25) 998

MILLORABLE

1.044
espectadors
de mitjana hi ha hagut al municipal d’Olot en els dotze partits de lliga disputats fins ara
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)