Girona

El protagonista

Brandon Thomas

El substitut compleix

Tot i que feia partits que era titular i a poc a poc s’anava consolidant en els esquemes de Pep Lluís Martí, el seu principal valedor, Brandon Thomas va haver de canviar la seva posició escorada a la banda esquerra per centrar-se i convertir-se en la referència de l’atac del Girona. En altres paraules, arran de l’absència de Cristhian Stuani, el màxim golejador de la lliga i jugador franquícia de l’equip, el balear va haver de fer les funcions de l’uruguaià, un paper complicat que va superar amb bona nota. L’inici de partit va començar de la millor manera per al Girona i per Brandon. Tot just en el minut 10, l’atacant va aprofitar una doble errada dels visitants per, primer fallar en l’assistència de gol clara a Borja García, i després caçar un refús i superar René Román, el primer gol en el seu compte particular amb la samarreta blanc-i-vermella. La bona disposició de l’equip i del mateix Brandon va fer rutllar el bloc. El futbolista cedit per l’Osasuna va mostrar-se solidari i treballador en la pressió, va abaixar pilotes aèries, es va acostar a la zona de tres quarts per combinar amb els companys i va barallar-se amb els centrals castellans sempre que hi havia una pilota dividida per la seva zona d’influència.

El de Santanyí, moltes vegades, canviava la seva posició i queia a la banda per permetre a Borja García arribar des de la segona línia, un fet que va fer anar de bòlit la dubitativa defensa del Ponferradina. I és que els atacants que ahir va situar Martí per pal·liar la baixa del sancionat Stuani van olorar la sang de seguida i a còpia de pressió van portar el partit on van voler. Amb el resultat favorable, la intensitat i les aparicions de Brandon van anar a menys, com la de la resta de davanters. Tot i això, el futbolista format en el Mallorca va intervenir en 43 ocasions en el joc en els 87 minuts de què va disposar. Montilivi va ovacionar un dels protagonistes de l’enfrontament pel bàndol local just quan en el 87’ va ser substituït per Àlex Gallar. Brandon va correspondre l’afició amb aplaudiments, satisfet de la feina feta i conscient que havia complert el paper que tothom esperava d’ell sense Stuani al terreny de joc.

Gallar, el substitut del substitut, va intentar aprofitar els pocs minuts de joc per recuperar sensacions, però el de Terrassa va acabar enviant a fora dues rematades òptimes amb tota la porteria per a ell i va ajornar cantar el primer gol amb el Girona.

87
minuts
1
gol
43
intervencions
1
xut a porteria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)