3a divisió FEF

Un empat de bon sabor

Igualats. El Banyoles esgarrapa un punt al camp del cuer i aprofita la derrota de l’Igualada per sumar més distàncies respecte del descens

sants 0 banyoles 0

SANTS:Oriol, Mulero, Picolo, Aleix (Sergi Vicente, 78’), Guille, Navarro (Samu, 60’), Fabre (Miguel, 78’), Eric, Sergi, Guillermo i Josele.BANYOLES:Bartrina, Adrià Prado, Nil, Quimo, Pol, Toni Güell, Genís (Majó, 45’), Andreu, Moha (Titi, 60’), Èric Gispert i Adrià Casanova (Henry, 75’).ÀRBITRE:Masip Vidal.T.G.:a Navarro, Guille, Mulero, Toni i Quimo.T.V.:Per doble amonestació a Nil Congost (57’), del Banyoles.PÚBLIC:Uns 300 espectadors a l’estadi de l’Energia.

El Banyoles va empatar a zero al camp del Sants i va sumar un bon punt contra el cuer que, juntament amb la derrota de l’Igualada, li permet situar-se amb un marge de cinc punts del descens directe.

La primera part va ser igualada, amb els dos equips disposant de bones ocasions per decantar la balança. Tot just en el minut 9, una mala cessió de Quimo cap a Bartrina va permetre a Josele avançar-se al porter i posar el cap superant la sortida d’aquest. Per sort banyolina, l’esfèrica va passar per sobre del travesser per ben poc. Deu minuts després, els del Pla de l’Estany van ser els que van poder fer gol després d’una centrada molt bona de Prado que Adrià Casanova va desviar. L’esfèrica va topar amb el pal dret després que Oriol toqués amb la punta dels dits la rematada de l’osonenc (19’). El Banyoles va tornar a avisar amb un cop de cap tou i centrat d’Èric Gispert, just abans que un dels pals salvés, en aquest cas, els d’Adam Fontes. Josele va provar la voleia de manera brillant, però la rematada va sortir rebutjada a fora pel travesser (32’).

En el tram final de la primera part, el Banyoles va patir la pressió local, però la solidaritat defensiva el va fer aguantar de peu.

En la segona part, els banyolins van intentar estirar línies, però només van tenir ocasions tímides a través de Toni Güell, Majó i Èric Gispert, mentre que el Sants tampoc va trobar el camí del gol i només Josele va fer treballar la defensa gironina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)