2a divisió FEF

L’escenari més difícil per firmar la reacció

2a divisió B. El Llagostera haurà d’afrontar dos partits seguits a domicili contra dos aspirants al títol, el Sabadell i el Barça B, abans de rebre l’Andorra

El Llagostera fa nou jornades que no guanya però manté un coixí de set punts respecte al València Mestalla, en posició de play-out, i de nou respecte a l’Hèrcules i el Badalona, els equips que marquen la zona de descens. Ara bé, la sensació és que els de baix es despertaran en un moment o altre i per això la necessitat de retrobar-se amb la victòria és cada vegada més imperativa per als llagosterencs.

Calendari exigent

D’oportunitats se n’han escapat unes quantes, per exemple diumenge a casa contra el cuer, l’Oriola, així que el Llagostera no pot triar el lloc ni el moment per trencar aquesta mala ratxa. Ho ha de fer, sigui com sigui i contra qui sigui. Ara bé, el calendari que hauran d’afrontar els gironins en el pròxim mes i mig és d’allò més exigent. Per començar tindran dos partits seguits a domicili contra el líder, el Sabadell –aquest diumenge–, i el tercer, el Barça B –la setmana que ve–. Després rebran l’Andorra, que caldrà veure si es reactiva amb l’arribada de Nacho Castro, i visitaran l’Ebre, un equip molt fort al seu camp, de grans dimensions. I per acabar el Tourmalet el Llagostera rebrà el Cornellà –el quart–, visitarà el Lleida –el sisè– i rebrà el Castelló –el segon–. En total, set jornades en què els d’Oriol Alsina s’hauran d’enfrontar a cinc dels sis primers classificats, tot un repte d’altura.

Primer pas complicat

Veient el que li espera, al Llagostera, val més anar pas a pas i mirar d’aconseguir un resultat positiu en cada partit, seguint la mentalitat amb què ha competit tota la temporada. El primer pas són les dues visites consecutives, al Sabadell i al Barça B. I jugar dos partits seguits lluny de casa mai és fàcil, i menys si s’ha de visitar el camp de dos aspirants al títol. De fet, serà la 24a vegada en la lliga que un equip jugarà dos partits seguits a fora i en cap dels casos anteriors algú ha aconseguit sumar més de tres punts entre els dos desplaçaments. De fet, només dos equips no han perdut algun dels dos partits, però tot el que han aconseguit és firmar dos empats. Els set equips que millor rendiment han obtingut –el Sabadell, l’Espanyol B, l’Olot, l’Atlètic Llevant, l’Hèrcules, el Badalona i l’Oriola– han aconseguit tres punts, guanyant un dels dos partits i perdent l’altre. El cert, però, és que la majoria d’equips han sortit ben escaldats de la sèrie de dos desplaçaments, i és que sis equips no han sumat cap punt i n’hi ha vuit que només van aconseguir un empat.

POC BENEFICI

Només dos equips han sumat en dues visites seguides i ho han fet amb dos empats

TOURMALET

En els pròxims set partits els gironins jugaran contra cinc dels sis primers
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)