2a divisió FEF

El líder com a oportunitat

2a divisió B. El Llagostera visita el Sabadell (18 h) en el primer dels dos partits seguits a fora conscient que un resultat positiu suposaria una injecció de moral

El Llagostera continua buscant la primera victòria de l’any i de la segona volta i avui tindrà una nova oportunitat. No és la millor possible, perquè els llagosterencs visitaran el camp del líder, el Sabadell (18 h), però aquí ningú es rendeix abans de començar. I és que el futbol, si una cosa té, és que és imprevisible i això vol dir que per molt que la setmana passada els gironins no aconseguissin guanyar a casa contra el cuer –van empatar a un contra l’Oriola– avui les possibilitats de fer saltar la banca al camp del líder estan sobre la taula. “Arribem a aquest partit molt motivats perquè en els dos últims partits l’equip ha competit molt bé i només se li ha escapat la victòria per detalls i algunes decisions arbitrals qüestionables. Ara que estem bé a veure si els resultats ens acompanyen”, assenyala el tècnic Oriol Alsina, que tot i això és conscient que al davant tindrà un dels millors equips de la categoria: “El Sabadell és un equip que respectem molt i que si és primer és perquè s’ho ha guanyat. Tenen un entrenador de màxim nivell i jugadors que són els millors de la categoria en les seves posicions, fins i tot amb nivell de segona A. El mèrit que tenen és que estan ben conjuntats.”

Per molt difícil que sembli l’escenari el Llagostera s’ha d’agafar a totes les oportunitats com sigui. Que el coixí respecte del descens es mantingui dona encara un punt de tranquil·litat i els gironins es veuen capacitats per aconseguir la sorpresa a la Nova Creu Alta. “Sabem que serà un partit complicadíssim però ja hem fet coses similars en altres grans camps com empatar a Castelló o guanyar al camp del Nàstic. Per tant, per què no ho podem fer al camp del Sabadell?”, destaca el tècnic d’Arenys.

El Llagostera, que arriba amb alguns jugadors tocats i les baixes assegurades de Sascha, per sanció, i els lesionats de llarga durada, té molt clar que millorar el rendiment defensiu serà decisiu si vol obtenir un resultat positiu de la seva visita a Sabadell. “La majoria de partits es decideixen per detalls i aquest també serà així. En aquesta situació el més important és ser contundent a les àrees i hem de corregir errors puntuals, com en les accions de pilota aturada, perquè d’ocasions en tindrem segur”, analitza Alsina.

14 Partits guanyats 7

6 Partits empatats 11

6 Partits perduts 8

35 Gols a favor 25

20 Gols en contra 29

LA PRÈVIA

Sabem que serà un partit complicadíssim però ja hem fet coses similars en altres grans camps. Per què no ho podem fer a la Nova Creu Alta?
Arribem motivats perquè en els últims partits hem competit molt bé i la victòria no ha arribat per petits detalls
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)